2015-07-19 10:36:06
Φωτογραφία για ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ... «ΠΕΤΑΕΙ» ΓΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του στην Αυστρία και από το Σάλτσμπουργκ «πετάει» σήμερα απευθείας για την Τουρκία όπου θα δώσει τα δύο φιλικά με την Φενερμπαχτσέ (την Τρίτη) και την Αντάλιασπορ (την Πέμπτη) στο πλαίσιο του τουρνουά Afyon Cup.

Στην ομάδα υπάρχει ικανοποίηση για την απόδοση στο φιλικό με την Ρίζεσπορ και το παιχνίδι κυριαρχίας που έκανε, έστω κι αν η νίκη ήρθε στο τέλος με το γκολ του Φουστέρ. Ο Μάρκο Σίλβα έκανε λόγο για διαρκή βελτίωση και περιμένει μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στη συνέχεια, με την ένταξη στην ομάδα του Φελίπε Πάρντο και την απόκτηση σέντερ φορ.

Στην Τουρκία μαζί με την ομάδα θα είναι και οι Γιάννης Βρέντζος και Χουάνχο Λορένθο που είχαν κουβέντα με τον προπονητή για τα μεταγραφικά, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει.

Μετά το τουρνουά της Τουρκίας ο Σίλβα θα ανακοινώσει το... «κόψιμο» κάποιων παικτών, με υποψήφιους τους Καραμάνο, Τζανδάρη που δεν έπαιξαν καθόλου στα φιλικά της Αυστρίας και τον Γιαννιώτα που δεν χρησιμοποιήθηκε κόντρα στην Ρίζεσπορ. Ο Κολοβός από τη μεριά του έπαιξε καλά απέναντι στους Τούρκους και κέρδισε πόντους.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ