2015-07-20 23:46:17
Φωτογραφία για ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΟ ΣΕΦ... ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ!
Την ώρα που πολλοί παίκτες συνεχίζουν τις διακοπές τους, στον Ολυμπιακό δεν μπορούν να... περιμένουν την ώρα να επιστρέψουν στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Μετά τους Βαγγέλης Μάντζαρη, Δημήτρη Αγραβάνη, Μιχάλη Τσαϊρέλη και Βασίλη Καβαδδά ήταν η σειρά των Γιάννη Αθηναίου, Ματ Λοτζέσκι και Βασίλη Τολιόπουλου να ξεκινήσουν τις προπονήσεις τους στο ΣΕΦ.

Εννοείται πως κανείς τους δεν φόρτσαρε, αφού αναλώθηκαν σε ατομικό πρόγραμμα. Στις επόμενες ημέρες αναμένεται ένας ακόμα να μπει στις προπονήσεις του Ολυμπιακού.

Ο λόγος για τον αρχηγό του Θρύλου, Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος θέλει από τώρα να επιστρέψει στο παρκέ και να προετοιμαστεί για τη νέα σεζόν. Η δίψα για διάκριση και για την επόμενη χρονιά είναι αυτή που δεν τον αφήνει να ξεκουραστεί επιπλέον και να θέλει να μπει από τώρα στις προπονήσεις.

Παράλληλα, οι διεθνείς των ερυθρόλευκων γυμνάζονται περιμένοντας την κλήση του Φώτη Κατσικάρη, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό στις 24 του μηνός να ανακοινώνει την προεπιλογή της Εθνικής ενόψει του προσεχούς Ευρωμπάσκετ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ