2012-05-06 22:10:13
Φωτογραφία για ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΤΟ... ΠΑΖΛ ΤΟΥ ΕΠΟΜΕΝΟΥ CHAMPIONS LEAGUE
Ένα ένα τα πρωταθλήματα της Ευρώπης ολοκληρώνονται και σιγά σιγά συμπληρώνεται και το παζλ των ομάδων που θα συμμετάσχουν στο επόμενο Champions League.

Πολλές ιστοσελίδες ανά την Ευρώπη κάνουν ένα... round up σχετικά με τη μορφή που θα έχει η επόμενη διοργάνωση και φυσικά στις ομάδες που θα μετάσχουν, είναι ο πρωταθλητής Ελλάδας, Ολυμπιακός.

Στην Πορτογαλία, Πόρτο, Μπενφίκα και Μπράγκα θα είναι αυτές που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα, ενώ στην Ισπανία, οι σίγουρες είναι οι Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα και Βαλένθια.

Στην Ιταλία, Γιουβέντους και Μίλαν δεν ανησυχούν, ενώ στη Γερμανία Ντόρτμουντ, Σάλκε, Μπάγερν και Γκλάντμπαχ είναι οι ομάδες που θα συμμετέχουν.

Όσον αφορά στην Ολλανδία, ο Άγιαξ έχει προκριθεί, ενώ στη Ρωσία η Ζενίτ.

Πολλές ακόμα αναμένεται να προστεθούν στη λίστα, ενώ από τις ομάδες που αναφέρθηκαν δεν θα μπουν όλες κατ' ευθείαν στους ομίλους, αλλά κάποιες θα δώσουν προκριματικούς αγώνες.

Ο Ολυμπιακός αποφεύγει αυτή τη διαδικασία και πλέον περιμένει όσες κληρωθούν, για να μάθει και τους αντιπάλους του.

Στην Αγγλία τώρα είναι οι δύο ομάδες του Μάντσεστερ, Γιουνάιτεντ και Σίτι, στη Γαλλία η Μονπελιέ, στην Ουκρανία η Σαχτάρ και η Ντιναμό Κιέβου και στην Τουρκία η Γαλατάσαραϊ και Φενέρμπαχτσε.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ