2015-07-24 23:22:07
Φωτογραφία για Φωτιά σε οικόπεδο στη κεντρική πλατεία του Γέρακα αναστάτωσε την περιοχή [photos]
Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις... επιβεβαιωθήκαμε στην πρόβλεψη που κάναμε για τον κίνδυνο πυρκαγιάς που διατρέχουμε στο δήμο μας, για τα πολλά ακαθάριστα οικόπεδα που υπάρχουν αλλά και τους τόνους από κλαδιά που βρίσκονται αμάζευτα στους δρόμους.

Το ΠΑΛΛΗΝΗ PRESS είχε επισημάνει τον κίνδυνο πυρκαγιάς που υπάρχει, τις καταγγελίες αλλά και τους φόβους των κατοίκων βλέποντας την αθλια κατάσταση που επικρατεί σε όλες τις περιοχές του δήμου μας.

Δυστυχώς η πραγματικότητα, μας επιβεβαίωσε όλους......ευτυχώς όμως δεν είχαμε θύματα ή μεγάλες ζημιές.

Φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 6 σήμερα το απόγευμα σε οικόπεδο δίπλα στη κεντρική πλατεία του Γέρακα. Στην περιοχή προκλήθηκε αναστάτωση επειδή δίπλα υπάρχουν αρκετές κατοικίες.

Αμέσως στο σημείο βρέθηκαν 5 οχήματα με 9 άνδρες του Πυροσβεστικού σώματος , οι οποίοι κατάφεραν να περιορίσουν την πυρκαγιά πριν επεκταθεί και λίγα λεπτά μετά να τη σβήσουν.

Να σημειώσουμε πως το οικόπεδο δεν είχε καθαριστεί και στο εσωτερικό του υπήρχαν αρκετά πλαστικά αντικείμενα πεταμένα. κλικ πάνω στις φωτό για μεγέθυνση

Στην φωτογραφία διακρίνεται ο Πυροσβέστης και προπονητής του Παλληνιακού κος Χριστοφιλέας Παναγιώτης μετά το σβήσιμο της φωτιάς
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ