2015-07-25 21:46:39
Φωτογραφία για Tom Cruise: Ετοιμάζεται για τέταρτο γάμο!
Για τέταρτη φορά γαμπρός ετοιμάζεται να ντυθεί ο Tom Cruise. Ο Χολιγουντιανός σταρ μετά το χωρισμό του με την Katie Holmes, φαίνεται πως βρήκε και πάλι τον έρωτα και ετοιμάζεται για ένα ακόμη γάμο.

Η αλήθεια είναι πως το τελευταίο διάστημα, είχε αφιερωθεί στα επαγγελματικά του και τις νέες του ταινίες, έλα όμως που ο έρωτας του χτύπησε και πάλι την πόρτα Αυτήν τη φορά η αγαπημένη του ακούει στο όνομα Emily Thomas, είναι μόλις 22 ετών και βρίσκεται συνεχώς κοντά του. Πρόκειται για την Βρετανίδα βοηθό του, που μοιάζει εκπληκτικά με την πρώην σύζυγό του Katie Holmes. Οι δυο τους έχουν συνεργαστεί το 2014 στο “Mission: Impossible - Rogue Nation”, όταν άρχισαν και να βγαίνουν και φέτος είναι μαζί στα γυρίσματα της νέας ταινίας του Tom με τον τίτλο “Mena”.

Αξίζει να αναφέρουμε πως από την αρχή της συνεργασίας τα ξένα ΜΜΕ ήθελαν τους δυο τους σε τρυφερό ειδύλλιο, ενώ τώρα κυκλοφόρησαν πληροφορίες πως ο Tom Cruise είναι έτοιμος να της κάνει πρόταση γάμου.

Για την ιστορία, πάντως, πρέπει να ξέρεις ότι ο γνωστός ηθοποιός έχει παντρευτεί τρεις ακόμη φορές. Από το 1987 μέχρι το 1990 ήταν παντρεμένος με την Mimi Rogers, ακολούθησε ο γάμος με την Nicole Kidman (1990-2001) και με την Katie Holmes (2006-2012).

Πηγή: tlife
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ