2015-07-25 23:13:32
Φωτογραφία για ΑΓΡΙΟΣ ΚΑΥΓΑΣ Χατζηνικολάου - Βαρουφάκη για το εξώφυλλο της RealNews
Σε καβγά μεταξύ Γ. Βαρουφάκη και Ν. Χατζηνικολάου εξελίχθηκε το δημοσίευμα της Real News που κυκλοφορεί αύριο Στην πρώτη σελίδα επελέγη ο τίτλος: «"Βαρουφάκης: "Η κυβέρνηση αυτή πρέπει να παραιτηθεί"».

Έντονη ήταν η αντίδραση του Γιάνη Βαρουφάκη: «Ο τίτλος “Βαρουφάκης: Να παραιτηθεί η κυβέρνηση” είναι η προβοκάτσια της Κυριακής. Ανυπομονώ να δω την προβοκάτσια της… Δευτέρας.

Βαρουφάκης: ΑΥΤΗ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΣΟΪΜΠΛΕ ΓΙΑ GREXIT» – ο τίτλος της Real News της Κυριακής όπως τον έγραψε ο συντάκτης», έγραψε στο Twitter ο κ. Βαρουφάκης.

 «Τις δηλώσεις του Βαρουφάκη στη Realnews πήρε ο Βασίλης Σκουρής, ένας απο τους πιο έντιμους δημοσιογράφους.Δεν εχει διαψευστεί ποτέ! Ποτέ!!», έγραψε στο Twitter ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Λίγο αργότερα απάντησε ο Γιάνης Βαρουφάκης:

«Ο Βασίλης Σκουρής είναι πράγματι έντιμος δημοσιογράφος. Όπως και ο τίτλος που επέλεξε. Που ΔΕΝ ήταν αυτός που βάλατε!»


Για να απαντήσει στη συνέχεια ο Νίκος Χατζηνικολάου:

«@yanisvaroufakis Ο ίδιος με διαβεβαίωσε οτι η δήλωση σας είναι ακριβώς όπως την προβάλει στην πρώτη σελίδα της η Real! Απορώ μαζί σας!».

Στη συνέχεια ακολούθησε ένα… πινγκ πονγκ από tweets:

@NChatzinikolaou Ο Βασίλης Σκουρής είναι πράγματι έντιμος δημοσιογράφος. Όπως και ο τίτλος που επέλεξε. Που ΔΕΝ ήταν αυτός που βάλατε!

@yanisvaroufakis Θα τοποθετηθεί ο ίδιος για το θέμα.Κάθε άλλη συζήτηση περιττεύει.Προσωπικά πιστεύω εκείνον.

@NChatzinikolaou Κι εγώ πιστεύω τον Βασίλη Σκουρή. Αρκετή πίεση δέχθηκε. Ας τον αφήσουμε ήσυχο. Λίγοι καλοί δημοσιογράφοι έχουν μείνει. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ