2015-07-25 23:14:22
Φωτογραφία για ΤΟ «ΑΝΤΙΟ» ΤΟΥ ΦΙΝΜΠΟΓΚΑΣΟΝ ΣΤΗ ΣΟΣΙΕΔΑΔ ΚΑΙ Η... «ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ» ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ! (ΡΗΟΤΟ)
Το μεσημέρι του Σαββάτου έφτασε στην Ελλάδα ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Ο Ισλανδός επιθετικός, αφήνει την Ρεάλ Σοσιεδάδ και πιάνει… Λιμάνι για να εκπληρώσει και τη μεγάλη του επιθυμία που είναι να αγωνιστεί στο Champions League.

Μέσα στις επόμενες ώρες η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα ανακοινώσει και επίσημα την απόκτησή του αφού έχουν μείνει κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Θρύλο.

Με μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, από εκεί και πέρα, ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον αποχαιρέτησε την Ρεάλ Σοσιεδάδ και τους οπαδούς της, ενώ ευχαρίστησε τη διοίκηση της ομάδας του Σαν Σεμπαστιάν για την ευκαιρία που του έδωσαν να αγωνιστεί στην Primera Division.

Παράλληλα, ανέφερε ότι είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα στην καριέρα του και πως ο Ολυμπιακός αποτελεί μία μεγάλη πρόκληση για τον ίδιο.

Συγκεκριμένα, ο Ισλανδός επιθετικός έγραψε: «Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα, τους συμπαίκτες μου, και φυσικά τους φιλάθλους για αυτόν τον έναν χρόνο στο Σαν Σεμπαστιάν. Ως αθλητής θα πρέπει να συμβιβάζεσαι με τις καλές και τις κακές στιγμές στη ζωή. Είναι καιρός για μια νέα πρόκληση και ένα νέο βήμα για την καριέρα μου. Είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία που μου δόθηκε και εύχομαι στην Ρεάλ Σοσιεδάδ καλή τύχη για την επόμενη σεζόν».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ