2015-07-30 11:28:15
Φωτογραφία για ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΕΡΝΑΝΙ...
Ο Ερνάνι είναι ο Νο.1 στόχος του Ολυμπιακού για το αριστερό άκρο της επίθεσης και επειδή τον θέλει τόσο πολύ, η Πόρτο προσπαθεί από τη μεριά της να πάρει... ό,τι καλύτερο μπορεί.

Μάλιστα, όπως γράφει η «Record», το θέμα έχει κολλήσει αυτή τη στιγμή, αφού οι Πορτογάλοι θέλουν ρήτρα αποδέσμευσης που να ξεπερνά τα 4-5 εκατ. ευρώ.

«Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να πείσει την Πόρτο να αφήσει τον Ερνάνι αυτή τη μεταγραφική περίοδο. Η διοίκηση της ελληνικής ομάδας είναι δεσμευμένη ώστε να κάνει αυτό που θέλει ο προπονητής, ο Πορτογάλος Μάρκο Σίλβα. Αλλά το ποσό που δίνουν οι Έλληνες δεν είναι αυτό που θέλει η διοίκηση της Πόρτο. Η “πρόταση” των 4-5 εκατ. ευρώ θα πρέπει να ανέβει», γράφει το δημοσίευμα και καταλήγει.

«Ο Ολυμπιακός θέλει να αποκτήσει τον παίκτη δανεικό έως το τέλος τη σεζόν, αναλαμβάνοντας πλήρως όλα τα οικονομικά. Ο Μάρκο Σίλβα από τη μεριά του, είναι μεγάλος θαυμαστής του Ερνάνι, από τότε που ήταν στην Γκιμαράες».

Να σημειωθεί πως η Πόρτο κάνει την προετοιμασία της 220χλμ. πιο μακριά από το Έρμελο, εκεί που είναι ο Ολυμπιακός, στο Μάριενφελντ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τα καλύτερα T-shirts της αγοράς
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τα καλύτερα T-shirts της αγοράς
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ