2015-07-30 11:20:03
Φωτογραφία για Με λουκέτο απειλείται η παθολογική κλινική του Νοσοκομείου Κοζάνης
HEALTH VIEW.GR 

Με λουκέτο απειλείται η Παθολογικής Κλινικής του Μαμάτσειου Νοσοκομείου. Όπως καταγγέλλει - με επιστολή του στον υπουργό Υγείας Παναγιώτη Κουρουμπλή- ο δήμαρχος Κοζάνης Λευτέρης Ιωαννίδης, η Παθολογική κλινική λειτουργεί με μόνο δύο γιατρούς μετά και την παραίτηση δύο εκ των τεσσάρων Παθολόγων. 

« Τα σοβαρότατα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κλινική κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για την ύπαρξη και τη συνέχειά της, καθώς, όπως αντιλαμβάνεστε, είναι ζήτημα χρόνου να κλείσει» σημειώνει ο κ. Ιωαννίδης. Και υπογραμμίζει ότι αντίστοιχα προβλήματα παρουσιάζει και η λειτουργία πολλών ακόμα κλινικών (παιδιατρική, τεχνητός νεφρός, ψυχιατρική κ.λ.π.), τα οποία χρήζουν άμεσης επίλυσης. 

Καταλήγοντας ο δήμαρχος επισημαίνει την ανάγκη πρόσληψης μόνιμου προσωπικού όλων των ειδικοτήτων, προκειμένου να εξασφαλιστεί η στοιχειώδης και ασφαλής λειτουργία του νοσοκομείου και υπενθυμίζει ότι το Μαμάτσειο εξυπηρετεί τη μεγαλύτερη πόλη και έδρα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, καθώς και μία ευρύτερη περιοχή με πληθυσμό πάνω από 100.000 κατοίκους.
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ