2015-07-31 20:41:33
Φωτογραφία για Ο απόλυτος ΕΦΙΑΛΤΗΣ στον ΒΟΑΚ: Μπήκε ανάποδα στην εθνική... Η φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Τον γύρο του διαδικτύου κάνει μία φωτογραφία που τράβηξε χρήστης του facebook που... αποδεικνύει την έλλειψη οδικής συμπεριφοράς που έχουν ορισμένοι οδηγοί.

Η φωτογραφία που βλέπετε – και που εξασφάλισε το cretapost – δείχνει έναν οδηγό ΙΧ να κινείται αντίθετα πάνω στη εθνική στο ύψος της εξόδου για τον Άγιο Ιωάννη τον Χωστό δημιουργώντας πολλά προβλήματα στην κυκλοφορία.

Οι διερχόμενοι οδηγοί είδαν έκπληκτοι μπροστά τους ένα αυτοκίνητο που κινούνταν… αντίθετα και με ταχύτητα, κάνοντας ελιγμούς για να μην τρακάρουν.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία την τράβηξε ένας χρήστης του facebook ο οποίος και την δημοσίευσε με τον τίτλο «Ο απόλυτος εφιάλτης στην εθνική» ενώ πρόσθεσε και λεζάντες για την κατανόηση της εικόνας.

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό το περιστατικό δεν είναι το μοναδικό που έχει συμβεί στον ΒΟΑΚ καθώς λίγες ημέρες πριν ένα αυτοκίνητο μπήκε πάλι ανάποδο στην εθνική στο ύψος του αεροδρομίου.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Δελτίου Τύπου ΠΦΣ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Δελτίου Τύπου ΠΦΣ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ