2015-08-01 01:13:06
Φωτογραφία για Αυτές είναι οι 6 ψύχραιμες κινήσεις που πρέπει να κάνεις αν... εξαφανίστηκε
Έφυγε "έτσι ξαφνικά" από τη ζωή σου και ακόμα δεν μπορείς να συνειδητοποιήσεις το γιατί Η γυναίκα σε κάτι τέτοιες στιγμές δεν ξέρει πως να αντιδράσει και πολλές φορές κάνει σπασμωδικές κινήσεις, ενώ ο άντρας είναι συνήθως έξω με τους φίλους του και... προσπαθεί να σε ξεπεράσει.

Διαβάστε παρακάτω 6 συμβουλές αν θες να τον προσεγγίσεις ξανά, αλλά χωρίς να γίνεις πιεστική και φορτική ή τουλάχιστον για να λάβεις μια... σοβαρή απάντηση για τη συμπεριφορά του:

1. Μην τον βομβαρδίσεις με μηνύματα. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο λάθος από το να του στείλεις καμιά δεκαριά μηνύματα μέσα σε λίγες ώρες. Δηλώνει απελπισία και ακόμα και αν ο άλλος ενδιαφέρεται το μόνο που θα καταφέρεις είναι να τον απομακρύνεις.

2. Στείλε ένα φιλικό, χαλαρό μήνυμα για να δεις αν είναι καλά. Το να στείλεις ένα απλό μήνυμα που θα γράφει "τι κάνεις;" είναι απόλυτα αποδεκτό. Αν δεν απαντήσει και σε αυτή την προσπάθειά σου τότε καλύτερα να σταματήσεις.


3. Πρόσεχε που κάνεις τα παράπονα σου. Το γεγονός ότι εσύ θες επικοινωνία και εκείνος την αρνείται είναι σίγουρο πως σε βρίσκει σε μια κατάσταση ανυπομονησίας. Μην πέσεις στην παγίδα και μεταφέρεις τα συναισθήματα σου σε κοινούς γνωστούς σας. Αν είναι γνωστοί του θα τα μεταφέρουν με τρόπο που δεν θα είναι ευνοϊκός για σένα.

4. Μην μεταφέρεις το άγχος σου στα social media. Το θέμα βρίσκεται ανάμεσα σε σένα και εκείνον και καλύτερα να παραμείνει προσωπικό ζήτημα. Αν δώσεις διαδικτυακή έκταση εκείνος θα καταλάβει ότι απευθύνεσαι σε εκείνον, θα θεωρήσει ότι τον θες πολύ και θα δημιουργήσει για σένα την εικόνα πως δεν προστατεύεις την προσωπική σου ζωή.

5. Περίμενε λίγο και μετά αντιμετώπισέ τον. Αν έχει περάσει ένα χρονικό διάστημα δύο εβδομάδων και ακόμα τον σκέφτεσαι τότε έχεις κάθε δικαίωμα να κάνεις μία προσπάθεια επικοινωνίας. Μπορείς να του στείλεις ένα μήνυμα που θα λέει: "νόμιζα ότι τα πηγαίναμε καλά και έτσι είμαι λίγο μπερδεμένη". Μην ντραπείς να το στείλεις. Αν βγήκατε αρκετές φορές έχεις κάθε δικαίωμα να μάθεις τι συνέβη.

6. Μην περιμένεις πάνω από το κινητό για το μήνυμά του. Δεν είναι κρίμα εκείνος να κάνει τη ζωή του και εσύ να έχεις κολλήσει στο ερώτημα πότε θα σου στείλει; Εκείνος δεν πρήζει τους φίλους του για σένα, αλλά βγαίνει με τα φιλαράκια του κατά πάσα πιθανότητα. Καλύτερα κάνε και εσύ το ίδιο με την παρέα σου. Και όταν σου στείλει σκέψου τι θα απαντήσεις. Δεν χρειάζεται να του δείξεις ότι η πόρτα θα είναι πάντα ανοιχτή για εκείνον. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΑΓΡΑΒΑΝΗΣ : ΥΨΙΣΤΗ ΤΙΜΗ!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΑΓΡΑΒΑΝΗΣ : ΥΨΙΣΤΗ ΤΙΜΗ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ