2015-08-01 11:24:08
Φωτογραφία για Γ. Ζουμπάς: Να σταματήσουν άμεσα όλες οι εργασίες στις Σκουριές
Ο κ. Ζουμπάς τόνισε ότι υπάρχει ιδιαίτερη αγωνία στον κόσμο της Χαλκιδικής, καθώς οι μέχρι τώρα κινήσεις του υπουργείου έχουν αποδειχτεί αναποτελεσματικές, ζητώντας να σταματήσουν άμεσα όλες οι εργασίες στις Σκουριές, μέχρι να γίνει η συνολική επανεξέταση του σχεδίου της εταιρείας.

Λίγο νωρίτερα, ο Δήμος Αριστοτέλη είχε εκδώσει ανακοίνωση με την οποία ζητούσε από την κυβέρνηση να τοποθετηθεί άμεσα και με σαφήνεια για το ζήτημα των Σκουριών, με αφορμή την τοποθέτηση του πρωθυπουργού για το θέμα στη συνέντευξη στο «Κόκκινο» και τον Κώστα Αρβανίτη, όπου έκανε λόγο για 5.000 εργαζόμενους που δεν πρέπει να χάσουν τη δουλειά τους. «Η εταιρεία κάνει λόγο για 5.000 εργαζόμενους, χωρίς όμως να εργάζεται κανείς στις Σκουριές, παρά μόνο συνεργεία εργολάβων  για τη διαμόρφωση των υποδομών εγκατάστασης, ενώ η εταιρεία δεν έχει ανταποκριθεί σε αίτημα του Δήμου να παρουσιάσει στοιχεία για τον ακριβή αριθμό εργαζομένων», τονίζεται στην ανακοίνωση.

Σημειώνεται ότι ο πρωθυπουργός σε παρέμβασή του στην Κεντρική Επιτροπή είχε αναγνωρίσει νωρίτερα ότι ο συγκεκριμένος αριθμός εργαζομένων αναφέρθηκε εκ παραδρομής, τονίζοντας ωστόσο ότι η Αριστερά δε μπορεί να είναι εκδικητική προς τους εργαζόμενους.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Σοκ με Κορδέρο στην ΑΕΚ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Σοκ με Κορδέρο στην ΑΕΚ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ