2015-08-02 16:21:31
Φωτογραφία για ΑΛΛΑ... ΚΟΛΠΑ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΩΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΩΝ! (PHOTOS)
Το πρωί της Κυριακής οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού επέστρεψαν στο γήπεδο και γυμνάστηκαν.

Μία ημέρα μετά το φιλικό με τη Φέγιενορντ στο γήπεδο ντε Κάιπ, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού επέστρεψαν στο γήπεδο του Έρμελο και γυμνάστηκαν. Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς με τους Ολλανδούς έκαναν αποθεραπεία και κινήθηκαν συντηρητικά. Κανονικά γυμνάστηκαν οι υπόλοιποι, οι οποίοι έκαναν ασκήσεις κατοχής και πίεσης προς τον αντίπαλο, αλλά και δίτερμα σε κλειστό χώρο, με τρεις επαφές και «δείκτες» εκτός των γραμμών, για να βοηθούν στην ανάπτυξη.

Ο Πάρντο ταλαιπωρείται από ένα «σφίξιμο» στους οπίσθιους μηριαίους δεξιά και έμεινε εκτός προγράμματος. Η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία και θα επανεξεταστεί τη Δευτέρα. Το ίδιο και ο Μιλιβόγεβιτς, ο οποίος δέχθηκε πλήγμα στο ματς με τη Φέγιενορντ και προφυλάχθηκε.

Για να σπάσει η καθημερινή ρουτίνα, οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού έκαναν ζέσταμα πηγαίνοντας στο γήπεδο με ποδήλατα, αλλά και επέστρεψαν από αυτό με τον ίδιο τρόπο, απολαμβάνοντας ιδιαίτερα τη βόλτα. Το απόγευμα της Κυριακής οι ποδοσφαιριστές του κ. Σίλβα θα ξεκουραστούν και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις το πρωί της Δευτέρας. Θυμίζουμε ότι την Τρίτη είναι προγραμματισμένο το φιλικό με τη Σίβασπορ, με το οποίο κλείνει η προετοιμασία του Ολυμπιακού στην Ολλανδία.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ