2015-08-03 20:26:04
Φωτογραφία για Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας μόλις δείτε τι έγινε στη Λέσβο... [photo+video]
Δεν έπεφτε «καρφίτσα» το... Σαββατοκύριακο που μας πέρασε  στις παραλίες της Λέσβου.

Με το θερμόμετρο να χτυπάει κόκκινο και συγκεκριμένα στις 14:00 άγγιξε έως και τους 38 βαθμούς Κελσίου την Κυριακή 02/08/15 .. από το πρωί οι παραλίες της Λέσβου γέμισαν από κόσμο.

Οι υψηλές θερμοκρασίες των τελευταίων ημερών, σε συνδυασμό με το Σαββατοκύριακο έφεραν στη Λέσβο πλήθος επισκεπτών που αναζητούν λίγη δροσιά στις παραλίες.

Βρισκόμαστε στο καλύτερο σημείο του καλοκαιριού και από άποψη καιρού αλλά και θερμοκρασιών.

Όλοι ψάχνουν δροσιά στις κοντινότερες παραλίες για να περάσουν Σαββατοκύριακα ή τις διακοπές τους.

Ο κόσμος από διάφορα σημεία της Λέσβου που κατέφθασε γέμισε ξενοδοχεία καταστήματα και εστιατόρια δείχνοντας πως οι τάσεις που υπάρχουν για την τουριστική κίνηση επιβεβαιώνονται και με την προοπτική να κυλήσουν ανάλογα τα πράγματα και τους επόμενους 2 μήνες. Κυριολεκτικά εντυπωσιακή η εικόνα στην παραλία , με μια απέραντη λαοθάλασσα εκμεταλλευόμενη τις υψηλές θερμοκρασίες να βουτά στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου.


Την τιμητική του και φέτος φυσικά έχει η καταγάλανη ακτή του Αγίου Ισίδωρου στο Πλωμάρι της Λέσβου όπου χιλιάδες τουρίστες και Μυτιληνιοί κατέκλυσαν και αυτό το ΣΚ κάθε γωνιά της παραλίας ενώ το γλέντι αν και μεσημέρι άναψε για τα καλά στο γνωστό beach bar OACIS..

Οι δρόμοι πάνω από την παραλιακή οδό και η ίδια ήταν γεμάτοι από αυτοκίνητα των φίλων που θέλησαν να επισκεφθούν τον Άγιο Ισίδωρο και να απολαύσουν το μπάνιο τους σε μια καθαρή θάλασσα και παραλίες που καλύπτουν όλες τις επιλογές.

Να σημειώσουμε ότι στον Αγιο Ισίδωρο το διήμερο Σάββατο και Κυριακή (01-02/08/15) ο Αιγέας Πλωμαρίου διοργάνωσε το 1ο Summer Jump Beach Basketball.

Το τουρνουά Beach Basketball έγινε για πρώτη φορά στη Λέσβο με όλους τους φίλους του αθλήματος να βρίσκονται στη παραλία του Αγίου Ισιδώρου το Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 Αυγούστου στις 17:00 το απόγευμα.

Σε αυτό το σημείο να τονίσουμε πάλι πόσο σημαντικό είναι οι επισκέπτες να σέβονται τις παραλίες και να προσπαθούν στο μέγιστο να τις διατηρήσουν καθαρές.

Από πλευράς Τοπικής Κοινότητας Πλωμαριου, της αντιδημαρχιας, αλλά και των επαγγελματιών γίνονται οι καλύτερες προσπάθειες για την συντήρηση και ανάδειξη του φυσικού τοπίου.

Να ευχηθούμε σε όλους καλό υπόλοιπο καλοκαιριού και να ευχαριστήσουμε τους κατοίκους,παραθεριστές,τουρίστες και επισκέπτες για την αγάπη στο νησί μας.

.. Γιατί και εμείς εδω στην Λέσβο ξέρουμε να περνάμε καλά To LesvosPost.com την Κυριακή βρέθηκε στην παραλία Αγίου Ισιδώρου και κατέγραψε τα παρακάτω πλάνα
Πηγή
Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ