2015-08-04 22:22:01
Φωτογραφία για ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Τι σχέση έχει ο Αλέξης Κούγιας με την μαύρη χήρα από την Αργολίδα;
Ατελείωτος πόνος και απειλές από τον πατέρα του άτυχου καπετάνιου που τον δολοφόνησε η σύζυγός του Ο Αλέξης Κούγιας ανέλαβε εκ μέρους της οικογένειας του θύματος την υπόθεση της δολοφονίας του άτυχου καπετάνιου Θανάση Λάμπρου από τη σύζυγό του Δήμητρα Βούλγαρη στην Κοιλάδα Ερμιόνης Αργολίδας.

«Μόνο αν μπει μέσα ισόβια θα νιώσω δικαίωση. Ο Θανάσης μου χάθηκε κι αυτή μας παίδευε, μας έλεγε ψέματα για 7 μήνες. Τρελαίνομαι και μόνο που τη βλέπω» ανέφερε ο πατέρας του άτυχου καπετάνιου Τάσο Λάμπρου μιλώντας στο ΄Εθνος.

«Αν τη δω να βγαίνει έξω, εγώ τα 'χω φάει τα χρονάκια μου. Θα το τελειώσω εγώ το θέμα αυτό...» απειλεί ο ίδιος αν και λίγο αργότερα σχεδόν μονολογεί « Ο γιος μου ήταν το καλύτερο παιδί του χωριού. Τώρα πάει, χάθηκε. Τι σημασία έχει;»

Μιλάει για την κοροϊδία όλων αυτών των μηνών έκ μέρους της νύφης του ενώ με πίκρα μιλάει για το εγγόνι του ότι έχει να το δει από την ημέρα που η 37χρονη Δήμητρα ομολόγησε την πράξη της.

«Τόσους μήνες μάς έπαιζε θέατρο. Επρεπε να το είχα καταλάβει. Την υποψιαζόμασταν, αλλά όχι ως δολοφόνο, ως συνεργό. Για να καταλάβετε, εγώ στην αρχή τη δεχόμουν στο σπίτι μου. Μου έλεγαν οι συγγενείς μου: ''Τι τη θέλεις αυτήν; Αυτή τον έφαγε τον γιο σου''. Αλλά εγώ την άφηνα για χάρη του κοριτσιού (σ.σ.: το ζευγάρι έχει μια κορούλα ηλικίας 10 ετών). Αλλά κι αυτό το πήρε με το μέρος της. Δεν το έχουμε δει από την ημέρα που ομολόγησε»
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ