2015-08-06 10:18:13
Φωτογραφία για ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΜΑΡΤΙΝΕΣ...
Λεπτομέρειες φαίνεται ότι έχουν απομείνει για να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του Νίκολας Μαρτίνες από τον Ολυμπιακό στην Ανόρθωση για ένα χρόνο.

Ο 27χρονος επιτελικός μέσος, αναμενόταν να συναντηθεί με ανθρώπους του Ολυμπιακού για να τους ζητήσει να παραχωρηθεί ως δανεικός στην Κυπριακή ομάδα.

Η κίνηση αυτή δείχνει ότι η Ανόρθωση και ο Μαρτίνες τα έχουν... βρει στο οικονομικό και σε διάφορα άλλα θέματα και απομένουν λεπτομέρειες για να πέσουν οι υπογραφές και να ανακοινωθεί η μεταγραφή του Αργεντίνου στην «Κυρία».

Μετά και το «ναυάγιο» με τον Μπουονανότε, η Ανόρθωση έστρεψε αποκλειστικά την προσοχή της στον Μαρτίνες, ο οποίος στην περσινή σεζόν είχε εξαιρετική παρουσία και ήταν από τους παίκτες που είχαν ξεχωρίσει στον Παναιτωλικό. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που ο Ολυμπιακός αγόρασε τα δικαιώματά του.

Άμεσα λοιπόν αναμένεται να οριστικοποιηθεί και να ανακοινωθεί η συμφωνία. Ο Φαλξ θέλει να κλείσει άμεσα ο επιτελικός μέσος, καθώς σε αυτή τη θέση είναι που... «πονά» η Ανόρθωση. Για να μην παρατηρηθεί άλλη καθυστέρηση, ο Ολλανδός έδωσε εντολή όπως και η διοίκηση κάνει ενέργειες, μαζί με τον παίκτη, ώστε να κλείσει άμεσα το θέμα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ