2015-08-07 05:49:09
Φωτογραφία για Αυτή η Ελληνίδα έχει τρελάνει τους Ινδούς και το Bollywood
Την λένε Elli Avram, ή ελληνιστί Ελισάβετ Αβραμίδου και κάνει κανονικη θραύση στο Bollywood! Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως το το ινδικό FHM της έκανε, τον Ιούνιο που μας πέρασε, ένα εξασέλιδο αφιέρωμα με συνέντευξη και φωτογραφίες της.

Η Elli είναι σήμερα 25 ετών. Η μητέρα της ηθοποιός από τη Σουηδία, όπου και μεγάλωσε, και ο πατέρας της, μουσικός και γκάγκαρος… Ελληνας, την πήγαν σε ηλικία 5 ετών σε ένα oriental φεστιβάλ. Εκεί τρελάθηκε με την Ινδία. Τη λάτρεψε κυριολεκτικά, της άρεσε να βάφεται και να χορεύει όπως οι Ινδές και όλα της τα όνειρα σχετιζόταν μ΄αυτή τη χώρα. Τη φώναζαν greek-Punjabi κορίτσι γιατί άκουγε πολλή ινδική μουσική Έτσι, αφού πήρε μεγάλες διακρίσεις στο καλλιτεχνικό πατινάζ στη Σουηδία, έκανε μαθήματα υποκριτικής και τέλειωσε την κοινωνιολογία, το 2012 προσγειώθηκε στην Βομβάη και κυνήγησε το… όνειρο. Αρχικά συμμετείχε σε κάποια διαφημιστικά και στη συνέχεια στο κωμικό θρίλερ Mickey Virus, ενώ η πρόταση να συμμετέχει σε ινδικό ριάλιτι απογείωσε τη φήμη της.

Σήμερα, 1,2 δις Ινδοί έχουν πάθει ψύχωση μαζί της. Την αποκαλούν «Ελληνίδα Θεά». Γι΄αυτό και η Elli δεν τους απογοητεύει και φροντίζει να μοιράζεται μαζί τους το χρόνο της!
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ