2015-08-08 15:55:14
Φωτογραφία για ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ σε νοσοκομείο της Αττικής: Οι γιατρίνες τσακώνονταν και ο ασθενής πέθαινε - Τα ξέρει αυτά το Υπουργείο Υγείας;
Αγαπητό tromaktiko.

αυτό που έζησα εχθές το βράδυ στο νοσοκομείο "ΣΩΤΗΡΙΑ" στη Μεσογείων δεν περιγράφεται με λόγια.

Βρέθηκα στα επείγοντα του Νοσοκομείου  γύρω στις 22.00 το βράδυ... Μετά από πολύ κόπο, έναν χαλασμένο υπολογιστή στο γραφείο κίνησης (κλασική περίπτωση για δημόσιο νοσοκομείο - πάντα κάτι είναι χαλασμένο) και αφού μετέφερα ΜΟΝΟΣ μου την αμπούλα με το αίμα μου στα εργαστήρια για να το εξετάσουν και επέστρεψα τα αποτελέσματα πάλι μόνος μου στους γιατρούς για να μου πουν αν είναι όλα καλά... Εδέησε ο καλός Θεούλης και γύρω στις 2.30 τα ξημερώματα ήμουν έτοιμος να φύγω.

Εκείνη λοιπόν την ώρα έφεραν με φορείο μια ηλικιωμένη κυρία σε τραγική κατάσταση. Άνοιξαν την πόρτα του Παθολογικού και την έβαλαν με το φορείο μέσα. Λίγα λεπτά αργότερα η πόρτα άνοιξε το φορείο με την ηλικιωμένη ξαναβγήκε και την πήγαν ακριβώς απέναντι στο πνευμονολογικό. Πριν προλάβουν να περάσουν 2 λεπτά το φορείο με την ηλικιωμένη βγήκε από το Πνευμονολογικό και ξαναμπήκε στο Παθολογικό. Αυτό έγινε άλλες δύο φορές...


Την τελευταία φορά όμως μαζί με το φορείο και την ηλιωμένη, από πίσω ακολουθούσε και μια γιατρός, η οποία αργότερα έμαθα πως ήταν η Προϊσταμένη - Υπεύθυνη γιατρός του Πνευμονολογικού.

Αφού λοιπόν η Γιατρός μπήκε στο Παθολογικό τμήμα και ξέχασε να κλείσει την πόρτα πίσω της ακολούθησε μια απίστευτη σκηνή βγαλμένη από το χειρότερο Ελληνικό έργο. Η γιατρός ωρυόταν ότι η ηλικιωμένη δεν έπρεπε να πάει στο δικό της τμήμα και έπρεπε να μείνει στο Παθολογικό... Σε αυτό το σημείο ξαναπήραν την ηλικιωμένη με το φορείο για να την μεταφέρουν ξανά στο Πνευμονολογικό αφού η γιατρός του Παθολογικού της εξηγούσε πως δεν μπορούσε να πάρει ανάσα άρα έπρεπε πρώτα να την εξετάσουν εκείνοι.

Να μην σας τα πολυλογώ η ηλικιωμένη άλλαξε ιατρεία 3-4 φορές και με τις γιατρίνες να τσακώνονται πάνω από το κεφάλι της, για το ποιος γιατρός πρέπει να την εξετάσει πρώτος.

Με τα πολλά οι γιατροί του Παθολογικού και αφού έβλεπαν πως δεν έβγαζαν άκρη με την Έξαλλη γιατρό του Πνευμονολογικού κράτησαν την ηλικιωμένη εκείνοι. Η ιστορία όμως δεν τελειώνει εδώ...αφού η Υπεύθυνη έπρεπε να μεταφέρει τα κουτσομπολιά και στις υπόλοιπες συναδέλφους της στο Πνευμονολογικό τμήμα και μάλιστα με την πόρτα ανοιχτή.

Οι εκφράσεις που ακούστηκαν ήταν πραγματικά απαράδεκτες για Γιατρούς... Και εμείς μάθαμε από πρώτο χέρι πως κανένας τους δεν κάνει σωστά τη δουλειά του.

Και διερωτώμαι εγώ είναι κατάσταση αυτή στα Ελληνικά δημόσια Νοσοκομεία; Κύριε Κουρουμπλή πρέπει να πάρετε ΑΜΕΣΑ θέση για το συγκεκριμένο σκηνικό... Θα πεθάνουμε και οι γιατροί θα τσακώνονται πάνω από το κεφάλι μας για το αν ζούμε ή όχι.

ΑΙΣΧΟΣ! Αν δεν έχουμε δηλαδή λεφτά για ιδιωτικές ασφάλειες θα πεθάνουμε; Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ