2015-08-08 17:26:52
Φωτογραφία για Η αποκάλυψη του Γιάννη Σπαλιάρα: Η Πετρούλα μου πρότεινε να κάνουμε...
Αλήθεια ή ψέματα, η δήλωση του Γιάννη Σπαλιάρα ότι έχει πάει με 4000 γυναίκες, του χάρισε όση δημοσιότητα δεν έχει γευθεί στην 25χρονη επιτυχημένη καριέρα του ως μοντέλο.

Σε συνέντευξη του στο περιοδικό ΕΓΩ, ο ρεπόρτερ είχε την δικαιολογημένη απορία, αν του έχει γίνει ποτέ πρόταση (με τέτοια προσόντα) να συμμετάσχει σε ακατάλληλη ταινία, κάτι που ο 42χρονος Γιάννης Σπαλιάρας αρνήθηκε κατηγορηματικά: «Όχι. Κάποια στιγμή μου είχε προτείνει η Πετρούλα να κάνουμε ένα ημερολόγιο με ακατάλληλες στάσεις, αλλά είχα αρνηθεί» τόνισε στο περιοδικό.

-Τι απαντάς σε εκείνους που υποστηρίζουν ότι τον Σπαλιάρα τον παίρνουν σε δουλειές γιατί θέλουν έναν καλλίγραμμο γυμνασμένο άντρα;

«Αναμφίβολα ή εμφάνιση παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Δεν φτάνει όμως η εικόνα για να αντεπεξέλθεις στις απαιτήσεις ενός γυρίσματος. Χρειάζεται πάρα πολλά πράγματα»

-Έχεις κάνει πρόταση γάμου σε σύντροφο σου;

«Είχα φτάσει κοντά. Αν είχαμε παιδί, θα ήμουν παντρεμένος. Ήταν έγκυος, αλλά απέβαλε στις αρχές της κύησης. Ευτυχώς δεν είχαμε προλάβει να το συνειδητοποιήσουμε.» Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ