2015-08-08 17:27:08
Φωτογραφία για Ποια παντελόνια πρέπει να αποφύγουν τα «μικροσκοπικά» κορίτσια;
Λένε ότι τα ακριβά αρώματα μπαίνουν σε μικρό μπουκαλάκι και αυτό ισχύει και για τις μικρόσωμες γυναίκες, καθώς συχνά είναι τα πλάσματα με την πιο γλυκιά εμφάνιση που μπορούμε να φανταστούμε γιατί θυμίζουν κοριτσάκια και μοιάζουν πάντα νεότερες από ότι είναι στην πραγματικότητα. Αν ανήκετε βέβαια σ’ αυτή την κατηγορία, όπως και κάποια από τα κορίτσια του InStyle με τα οποία συζητάμε κάθε μέρα, τότε σίγουρα συχνά αντιμετωπίζετε πρόβλημα όταν θέλετε να αγοράσετε παντελόνι. Μετά λοιπόν από μια εκτενή ανάλυση του θέματος καταλήξαμε σε όλα αυτά που θα διαβάσετε παρακάτω.

1. Τα παντελόνια που έχουν ραφή στο γόνατο είναι μια κακή επιλογή. Είτε βρίσκεται στο εμπρόσθιο είτε στο πίσω μέρος του ποδιού σας είναι θα σας δυσκολέψει γιατί αν θελήσετε να το κοντύνετε θα δείτε ότι χάνει το σχήμα του και η ραφή βρίσκεται κάπου χαμηλότερα.

2. Για τον ίδιο ακριβώς λόγο πρέπει να αποφύγετε και τα παντελόνια που έχουν κάποιο μπάλωμα στα γόνατα, καθώς δε θα συμπίπτει με το αντίστοιχο σημείο του σώματός σας και το αποτέλεσμα δε θα σας ικανοποιήσει.


3. Το παντελόνι σε γραμμή καμπάνα επιπλέον θα χάσει το σχήμα του αν προσπαθήσετε να το κοντύνετε. Το ξέρουμε ότι θέλετε να το φορέσετε, αλλά να θυμάστε πως θα πρέπει να το συνδυάσετε απαραίτητα με πολύ ψηλά παπούτσια και να το κοντύνετε ελάχιστα για να παραμείνει καμπάνα.

4. Τα harem pants ταιριάζουν καλύτερα σε όλες όσες έχουν ψηλόλιγνη σιλουέτα. Μάλλον δεν είναι και το αγαπημένο σας κομμάτι, οπότε δε σας πειράζει αν το αποκλείσετε από τη ντουλάπα σας. Όπως και να ‘χει να θυμάστε πως κάνει τα πόδια σας να φαίνονται πιο κοντά.

5. Τέλος οι ολόσωμες φόρμες που διαθέτουν κάποιο λάστιχο, χαμηλά στη μέση, αφαιρούν πόντους ύψους από όλες τις σιλουέτες. Προτιμήστε λοιπόν αυτές που είναι σφιχτές πιο ψηλά καθώς τα πόδια σας θα φαίνονται πολύ πιο μακριά, όπως ακριβώς συμβαίνει και με τα ψηλόμεσα παντελόνια.

Μην ξεχνάτε πως πολλές εταιρείες διαθέτουν petite συλλογές, στις οποίες μπορείτε να βρείτε πολύ stylish ρούχα που είναι κομμένα και ραμμένα στα μέτρα σας και θα ταιριάζουν τέλεια στη μικροσκοπική σας σιλουέτα.
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ