2015-08-09 19:00:22
Φωτογραφία για ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ... ΠΟΛΥ Ο ΔΙΠΛΑΡΟΣ!
Μεγάλη είναι η δυσφορία στις τάξεις της ΑΕΚ για πρόσφατες δηλώσεις του Νίκου Δίπλαρου (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ), με τον Ντούσαν Σάκοτα μάλιστα να τοποθετείται και δημόσια επί του θέματος.

Μετά τους ανθρώπους της ΚΑΕ που τον... "τελείωσαν" από την Ένωση (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ) και ο αρχηγός της ομάδας πήρε θέση για όσα δήλωσε σε συνέντευξή του σε εφημερίδα ο Πατρινός γκαρντ, τονίζοντας χαρακτηριστικά μέσω του προσωπικού λογαριασμού του σε γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης πως η ΑΕΚ ούτε ήταν ούτε πρόκειται να γίνει ποτέ «σκαλοπάτι» για κανενός την καριέρα.

Όπως χαρακτηριστικά έγραψε, μέσω Instagram: «Η καριέρα του κάθε παίκτη είναι απρόβλεπτη και ποτέ δεν μπορεί να ξέρει κανείς πού θα καταλήξει, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι η ΑΕΚ δεν ήταν, δεν είναι και δεν θα είναι ποτέ ούτε σκαλοπάτι ούτε σταθμός κι ούτε… ταξί να πηγαίνει τον καθένα εκεί που γουστάρει. Όποιος δεν το καταλαβαίνει ας ρωτήσει κάποιον από τους Χατζή, Ζήση, Κακιούζη, Ντικούδη, Μπουρούση, Άντιτς να του εξηγήσει καλύτερα».

* Τελικά... τους ενόχλησε πολύ η ειλικρίνεια του νεαρού "χρυσού" παιδιού της Εθνικής!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ