2015-08-11 12:48:27
Φωτογραφία για ΘΡΗΝΟΣ στη κηδεία της 19χρονης Μαρίας - Νεφέλη: Αβάσταχτος πόνος για συγγενείς και φίλους [photos]
Συγκλονισμένοι από τον απροσδόκητο θάνατό της σε τόσο νεαρή ηλικία, συγγενείς και φίλοι είπαν... το "τελευταίο αντίο" στην τόσο πρόωρα αδικοχαμένη 18χρονη Μαρία - Νεφέλη Σπηλιοπούλου.

Τραγικές φιγούρες στον κατάμεστο από κόσμο Ιερό Ναό Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης στην Αρόη Πατρών, οι γονείς της νεαρής, Γιώργος Σπηλιόπουλος και Σοφία Γαρουφαλή.

Συγκλονισμένοι και οι συμμαθητές της από το 4ο Λύκειο Πατρών, που κατέφθασαν στην Εκκλησία κρατώντας ένα λουλούδι στα χέρια για να αποχαιρετήσουν την αγαπημένη τους Νεφέλη.

Κανείς ακόμα και σήμερα δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει το χαμό της όμορφης Νεφέλης. Κανείς δεν μπορεί να αντέξει το βάρος της απώλειάς της.

Να υπενθυμίσουμε πως η Μαρία - Νεφέλη, κόρη του φιλολόγου Γιώργου Σπηλιόπουλου και της γυμνάστριας Σοφίας Γαρουφαλή, είχε τραυματιστεί σε τροχαίο στην πλατεία Όλγας, στη διασταύρωση Αράτου και Μαιζώνος, στις 30 Ιουλίου.

Ήταν μοναχοπαίδι και σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr "έφυγε" την ημέρα που είχε γενέθλια η μητέρα της. Τον Σεπτέμβριο θα μετακόμιζε στη Θεσσαλονίκη για να σπουδάσει.
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ