2015-08-12 13:32:06
Φωτογραφία για Δυτική Ελλάδα: Δεκαπενταύγουστος στις παραλίες ή κάτω από ομπρέλες για τη βροχή;
Με άστατο καιρό θα κυλίσει η εβδομάδα πριν τον Δεκαπενταύγουστο και ιδιαίτερα στην δυτική κεντρική και βόρεια Ελλάδα μέχρι και την Πελοπόννησο όπου το μεσημέρι και το απόγευμα θα εκδηλωθούν μπόρες και σποραδικές καταιγίδες.

Καλύτερος καιρός και περισσότερη ηλιοφάνεια στην ανατολική Ελλάδα,τα νησιά του Αιγαίου ,την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Ωστόσο στα νησιά του Ιονίου (Κέρκυρα-Ζάκυνθος-Κεφαλλονιά,Λευκάδα κ.τ.λ) ο καιρός θα έχει αρκετή συννεφιά αυτήν την εβδομάδα αλλά και πρόσκαιρες βροχές.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του weatheringreece.gr, τις επόμενες μέρες μέχρι και το Σάββατο 15 Αύγουστου μπόρες και καταιγίδες θα σημειώνονται και στην Ήπειρο,την δυτική & κεντρική Στερεά Ελλάδα αλλά και την δυτική & κεντρική Πελοπόννησο ακόμα και σε παράκτιες-παραθαλάσσιες περιοχές.

Καλύτερος ο καιρός στην Μακεδονία και την Θράκη με πιθανότητα για μπόρες και καταιγίδες στα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας .

Αρκετή ηλιοφάνεια και λίγες νεφώσεις στην ανατολική Θεσσαλία-ανατολική Στερεά Ελλάδα-Εύβοια-Σποράδες,Κυκλάδες-Κρήτη-Δωδεκάνησα.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ