2015-08-13 15:19:45
Φωτογραφία για Είχε αναγάγει την απάτη σε .. επιστήμη - Εξιχνιάστηκαν 12 οικονομικές απάτες  37χρονης
Οι καταδικαστικές αποφάσεις σε βάρος της για απάτη, φαίνεται πως δεν έβαλαν μυαλό σε μια 37χρονη από την Κύπρο η οποία επέκτεινε την παράνομη δράση της στα Χανιά κατορθώνοντας να εξαπατήσει 12 ιδιώτες και εταιρίες χρησιμοποιώντας πλαστά έγγραφα και εμφανιζόμενη σε ανυποψίαστους οφειλέτες του δημοσίου ως στέλεχος του Υπουργείου Οικονομικών «τακτοποιούσε» τις οικονομικές τους υποθέσεις, φουσκώνοντας τη … δική της τσέπη.

Το πρωί της 10ης Αυγούστου, στα Χανιά, αστυνομικοί της Ασφάλειας Χανίων, συνέλαβαν την 37χρονη για απάτη, εξιχνιάζοντας με τη σύλληψή της 12 συνολικά υποθέσεις απάτης στην πόλη των Χανίων.

Κάποια από τα θύματα της 37χρονης προχώρησαν σε καταγγελία για την περιπέτειά τους στην Ασφάλεια Χανίων και οι αστυνομικοί μετά από τη σχετική έρευνα που ακολούθησε οδηγήθηκαν στα ίχνη της γυναίκας. Σε έφοδο που έγινε  στο σπίτι της, προσπάθησε να εξαπατήσει και τους αστυνομικούς επιδεικνύοντας πλαστή ταυτότητα που υποτίθεται ότι είχε εκδοθεί από τις αρχές της Κύπρου, ενώ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεγάλος αριθμός εγγράφων όπως φορολογικά παραστατικά, παραστατικά παροχής Υπηρεσιών κ.λ.π.


Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι η 37χρονη απατεώνας έκανε εμπορικές συναλλαγές χρησιμοποιώντας ΑΦΜ εταιρείας με αποτέλεσμα να προκαλέσει οικονομική ζημιά, σε βάρος ιδιωτών και εταιρειών, αποσπώντας χρήματα, και παρουσιάζοντας ψευδή γεγονότα ως αληθινά.

Επιπλέον, παρουσιαζόταν σε διάφορα άτομα που είχαν οικονομικές εκκρεμότητες ως υπάλληλος των αρμόδιων υπηρεσιών του Υπουργείου Οικονομικών και εκμεταλλευόμενη την συγκεκριμένη οικονομική κατάσταση τους, κατάφερνε και τους έπειθε για την διευθέτηση υποθέσεων τους, αποσπώντας με τον τρόπο αυτό διάφορα χρηματικά ποσά.

Η έρευνα έδειξε επίσης ότι σε βάρος της 37χρονης υπήρχαν καταδικαστικές αποφάσεις από το παρελθόν για απάτη κατ΄ εξακολούθηση, ενώ οι αστυνομικοί ερευνούν το ενδεχόμενο η ίδια να εμπλέκεται και σε άλλες ανάλογες απάτες.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΕΚΕΙ... ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ Ο ΜΠΑΛΟΤΕΛΙ;
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΕΚΕΙ... ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ Ο ΜΠΑΛΟΤΕΛΙ;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ