2015-08-15 11:34:11
Φωτογραφία για ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ - ΙΝΤΕΡ ΓΙΑ ΜΑΣΟΥΑΚΟΥ...
Νέα σειρά... διαπραγματεύσεων Ίντερ - Ολυμπιακού για τον Αρτούρ Μασουακού φέρνουν στο φως οι Ιταλοί, αναφέροντας πως υπάρχει διαφορά 7 εκατ. ευρώ!

«Η Ίντερ δίνει 8 εκατ. ευρώ και ο Ολυμπιακός ζητάει 15 για τον Αρτούρ Μασουακού», μεταδίδουν τις τελευταίες ώρες στην Ιταλία για τον αμυντικό των ερυθρόλευκων.

Τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας υπογραμμίζουν πως η Ίντερ μπήκε ξανά σε διαδικασία διαπραγματεύσεων για την απόκτηση του νεαρού αριστερού μπακ.

Όσο για τη... διαφορά των δύο ομάδων; Εάν οι Ιταλοί αναφέρουν πραγματικά νούμερα είναι της τάξεως των 7 εκατ. ευρώ και ενώ σημειώνεται πως η Ίντερ ελπίζει να... ρίξει την τιμή του παίκτη στα 10 εκατ. ευρώ.

Πιο συγεκριμένα η ιστοσελίδα «tuttomercatoweb.com» αναφέρει πως... «η επικείμενη μετακίνηση του Λούκας Ντιν στη Ρόμα, ανοίγει ξανά τις συζητήσεις των «νερατζούρι» με τον Ολυμπιακό, με τη Λίβερπουλ να είναι η μοναδική ανταγωνίστρια ομάδα μέχρι στιγμής.

Θα πρέπει να υπάρξει συμφωνία με τον ελληνικό σύλλογο: Ζητάει 15 εκατομμύρια ευρώ, η Ίντερ ξεκινάει από τα 8 και ελπίζει να μειωθούν οι απαιτήσεις».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ