2015-08-15 14:32:34
Φωτογραφία για ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΕΣΤ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ!
Η Εθνική Ελλάδας συνεχίζει τις φιλικές αναμετρήσεις και αντιμετωπίζει το Σάββατο (15/8,19:00/ΕΡΤ 2) την Τουρκία στο «Αμπντί Ιπεκτσί».

Αφού ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της Βοσνίας, η ομάδα του Φώτη Κατσικάρη θα αντιμετωπίσει την δυνατή και πάντα υπολογίσιμη Τουρκία, στο δεύτερό της αγώνα για το τουρνουά της Κωνσταντινούπολης.

Ο Έλληνας τεχνικός θα μπορέσει να βγάλει ακόμα καλύετρα συμπεράσματα για την ετοιμότητα που βρίσκεται το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο.

«Το τεστ με την Τουρκία θα είναι πιο δυνατό, απέναντι σε μια ομάδα με μεγάλα κορμιά και ταλαντούχους παίκτες σε ένα γήπεδο που θα έχει πολύ κόσμο» δήλωσε ο Νίκος Ζήσης για τον σημερινό αντίπαλο της εθνικής.

Από την αντίπαλη μεριά, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Τουρκίας ανέφερε: «Είναι ένα πολύ σημαντικό ματς για εμάς. Αντίπαλός μας είναι μια ομάδα με αστέρια, ονόματα που παίζουν στις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Θα είναι ένα πολύ καλό τεστ».

Για τους Τούρκους κανονικά θα δώσουν το «παρών» οι Ιλιασόβα, Μπόμπι Ντίξον που κατέκτησε το πρωτάθλημα με τη Καρσίγιακα φέτος, Μπαλμπάι και Σαβάς ενώ θα απουσιάζουν οι Καντέρ (Θάντερ), Ασίκ (Πέλικανς) και Πρέλτζιτς (Φενέρ).

Επόμενο τουρνουά για την Εθνική Ελλάδας στις 21-23 Αυγούστου στην Ξάνθη.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ