2015-08-17 10:02:07
Φωτογραφία για ΣΟΚ για πασίγνωστο ηθοποιό - Δολοφονήθηκε η εγγονή του σε τελετή εξορκισμού
Η θετή εγγονή του χολιγουντιανού ηθοποιού Μόργκαν Φρίμαν, η 33χρονη -επίσης ηθοποιός- E'Dena Hines δολοφονήθηκε στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης!

Την μαχαίρωσε ο σύντροφός της και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, καλούσε τα «πνεύματα και τους διαβόλους να εγκαταλείψουν το κορμί της» σε μια άτυπη "τελετή εξορκισμού"!

Μάλιστα ο κάτοικος της περιοχής που κάλεσε την αστυνομία, είδε το συμβάν απ' το παράθυρο του σπιτιού του. «Βγείτε έξω δαίμονες! Σας εξορίζω δαίμονες! Εις το όνομα του Ιησού Χριστού, σας διατάζω να βγείτε έξω!» φώναζε ο σύντροφος της 33χρονης, τον οποίο η αστυνομία βρήκε πάνω απ' το άψυχο σώμα της, με το μαχαίρι, να συνεχίζει να φωνάζει.

Ο Morgan Freeman, που το 2012 είχε αναγκαστεί να διαψεύσει φήμες πως σκόπευε να παντρευτεί τη θετή εγγονή του, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Ο κόσμος ποτέ δε θα γνωρίσει τις καλλιτεχνικές ικανότητες της και το ταλέντο της και όλα αυτά που είχε να προσφέρει. Οι φίλοι και συγγενείς της ήμασταν τυχεροί που τη γνωρίσαμε και τη ζήσαμε. Το άστρο της θα συνεχίσει να λάμπει στις καρδιές μας, στη σκέψη μας και στις προσευχές μας. Ας αναπαυθεί εν ειρήνη.»

Η 33χρονη ηθοποιός ήταν εγγονή της πρώτης συζύγου του Morgan Freeman. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ