2015-08-17 15:09:06
Φωτογραφία για ΕΑΑΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΝΗΜΗΣ ΣΤΟ ΚΛΕΙΤΣΟ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ
Την 14 Αυγούστου 2015 το παράρτημα Φθιώτιδος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού(το οποίο εκπροσωπεί και τους αποστράτους των νομών Ευρυτανίας και Φωκίδος), συμμετείχε με αντιπροσωπεία μελών με επικεφαλής τον πρόεδρο του Παραρτήματος, στις εορταστικές εκδηλώσεις τιμής και μνήμης του ήρωα του έπους του ΄40, Ευρυτάνα Στρατηγού Χαράλαμπου Κατσιμήτρου, που πραγματοποιήθηκαν στο Κλειτσό Ευρυτανίας. Εκ μέρους της Ε.Α.Α.Σ. κατέθεσε στεφάνι ο Πρόεδρος του Παραρτήματος Φθιώτιδος ενώ ακολούθως εκφώνησε ομιλία.

Οι ως άνω εκδηλώσεις πραγματοποιούνται για πρώτη φορά από τον Δήμο Καρπενησίου, και καθιερώνονται πλέον εντασσόμενες στις ¨γιορτές δάσους¨ .

Αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε τα θερμά συγχαρητήριά μας στον Δήμαρχο Καρπενησίου γιατί μέσα σε ένα τεράστιο έργο που επιτελεί σε όλους τους τομείς του Δήμου Καρπενησίου, προέβη αμεσότατα και με πολύ μεγάλη επιτυχία στην οργάνωση και καθιέρωση αυτής της εκδηλώσεως  μνήμης του ήρωα Ευρυτάνα Στρατηγού, καθώς και στους συνεργάτες του της Δ.Κ. Φουρνάς για την άψογη από κάθε πλευρά οργάνωση της εκδηλώσεως.

ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ.pdf by kranosgr2
kranos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ