2015-08-18 11:36:19
Φωτογραφία για Στις 21 Σεπτεμβρίου οι εισαγωγικές εξετάσεις για τη δραματική σχολή του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας
Μετά τις καλοκαιρινές διακοπές και πιο συγκεκριμένα την Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015 στις 10 το πρωί αναμένεται σύμφωνα με ανάρτηση στο facebook, να ξεκινήσει η διαδικασία των εισαγωγικών εξετάσεων της Ανώτερης Ιδιωτικής Σχολής Δραματικής Τέχνης που θα λάβουν χώρα στο χώρο της Σχολής, στα γραφεία του ΔΗΠΕΘΕ της Πάτρας, στην Όθωνος Αμαλίας 6 (πρώην Σταφιδαποθήκες Μπάρι).

Αξίζει να σημειωθεί πως από το νέο ακαδημαικό έτος 2015-2016 η Σχολή δραματικής τέχνης του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας που υπήρξε ιδέα του παλιού καλλιτεχνικού διευθυντή του θεάτρου Γιάννη Βόγλη και υλοποιήθηκε και εφαρμόστηκε από τον μέχρι πρότινος καλλιτεχνικό διευθυντή Θοδωρή Αμπαζή, αναπροσαρμόζεται σε τεταρτοετούς φοίτησης και τον ερχόμενο Ιούνιο θα βγουν και οι πρώτοι απόφοιτοι.

Οι εισαγωγικές εξετάσεις θα διεξαχθούν ενώπιον Επιτροπής εξειδικευμένων καθηγητών της Σχολής με στόχο την ανίχνευση της καλλιτεχνικής λειτουργίας των υποψηφίων και στη συνέχεια την εξέταση των θεατρικών τους προσόντων.


Το δικαίωμα συμμετοχής στην εξεταστική διαδικασία, εξασφαλίζεται με την υποβολή αίτησης στην γραμματεία της Σχολή, μέχρι τις 18 Σεπτεμβρίου 2015, η οποία θα συνοδεύεται με τα εξής δικαιολογητικά.

-Αντίγραφο απολυτηρίου Λυκείου

-Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας

-Τρεις μικρές έγχρωμες φωτογραφίες

Η συμμετοχή στις εξετάσεις δεν απαιτεί εξέταστρα.

Για περισσότερες πληροφορίες για την αίτηση και την διεξαγωγή των εξετάσεων και τις προϋπόθεσες των υποψηφίων μπορεί κάποιος να επισκεφθεί την ιστοσελίδα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας.

*Να θυμίσουμε πως υπεύθυνη στη δραματική σχολή του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας παρέμεινε η Ελένη Μποζά. Όπως είχε πει ο νέος καλλιτεχνικός διευθυντής του θεάτρου Κώστας Καζάκος στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στα μέσα Ιουλίου, η σύμβαση της σκηνοθέτιδας κυρίας Μποζά, ανανεώθηκε κι έτσι παραμένει στο πηδάλιο της σχολής δραματικής τέχνης. Ο κ. Καζάκος δήλωσε κι εντυπωσιασμένος από τα παιδιά της σχολής και το έργο που γίνεται.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ