2015-08-18 22:30:10
Φωτογραφία για Αυτός είναι ο φόβος και ο τρόμος των ΗΠΑ [video]
Ο Δράκος της Ανατολής μονοπωλεί τα περιοδικά στρατηγικής των ΗΠΑ μετά τη Ρωσία, και καθόλου άδικα, αφού η Κίνα είναι αυτή που στη πραγματικότητα αποτελεί το Νο 1 εμπόδιο των ΗΠΑ στον Ειρηνικό και ευρύτερα στην Ασία.

Ένα μήνα πριν, τον Ιούλιο, η Κίνα ανακοίνωσε επισήμως τη συγκρότηση δύναμης ταχείας αντίδρασης με στρατό σοκ τριακοσίων χιλιάδων που μέσα σε δέκα ώρες μάξιμουμ θα έχει τη δυνατότητα να μετακινηθεί σε οποιοδήποτε σημείο της Κινεζικής επικράτειας αλλά και ...εκτός αυτής!

Ταυτόχρονα, η Ρωσο-Κινεζικη συμμαχία προχωράει βαθύτερα ενω καλοσωρίζει την Ινδία που σε συνδιασμό με τις υπόλοιπες χώρες της CIS, δημιουργείται ένα πανίσχυρο μέτωπο που όμοιο του δεν έχει υπάρξει στον πλανήτη.

Το νέο βίντεο-κάλεσμα στη νεολαία της Κίνας, να ενταχθεί στο ναυτικό είναι ενδεικτικό της αντεπίθεσης της Κίνας στην επικοινωνιακή προπαγάνδα που διεξάγουν ξένες ΜΚΟ στο εσωτερικό της χώρας και ειδικά στο Χονγκ Κονγκ.


Το βίντεο βρίθει πατριωτικών μηνυμάτων που καλεί για ξεπέρασμα όλων των εμποδίων, δουλεύοντας σκληρά αναφέροντας συγκεκριμένα "Οι μάχες στη θάλασσα, μας έχουν σφυρηλατήσει, σε αιματηρούς αγώνες, ζεστό αίμα και η μυρωδιά της πυρίτιδας. Συνεχίζουμε την πολεμική ετοιμότητά μας, είμαστε έτοιμοι για πόλεμο" και προσθέτει στέλνοντας μήνυμα σε κάθε κατεύθυνση "Ωπου υπάρχει ναυτιλία θα είμαστε εκεί για την περιφρουρούμε.

Τα συμφέροντα της Κίνας στους Ωκεανούς επεκτείνονται ραγδαία. Δεν παραχωρούμε εκατοστό απο την επικράτειά μας σε ξένους".
Πηγή Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ