2015-08-20 08:22:18
Φωτογραφία για Μεσολόγγι: Ελεύθερος ο 45χρονος που κατηγορείται ότι ασέλγησε σε βάρος ηλικιωμένης
Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ύστερα από την απολογία του στον ανακριτή Μεσολογγίου με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, ο 45χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος μιας ηλικιωμένης.

Στον 45χρονο, ο οποίος συνελήφθη την περασμένη Κυριακή, επεβλήθη ο περιοριστικός όρος απαγόρευσης εξόδου από την χώρα και να παρουσιάζεται μια φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, καθώς και χρηματική εγγύηση πέντε χιλιάδων ευρώ.

Ο κατηγορούμενος στην απολογία του ισχυρίστηκε ότι βρίσκεται σε μια διαταραγμένη ψυχικά κατάσταση, που προϋπήρχε από καιρό και παρουσίασε βεβαίωση ψυχιατρικού τμήματος νοσοκομείου, καθώς και ότι είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και βρισκόταν σε πλήρη μέθη.

Ο 45χρονος ισχυρίστηκε ότι η σύμπτυξη αυτών των δύο δεδομένων, της ψυχικής διαταραχής και της πλήρους μέθης, τον έφερε σε αυτή την κατάσταση που δεν είχε επίγνωση της καταστάσεώς του.

Ο δικηγόρος του κατηγορούμενου Νίκος Κορδόσης δήλωσε ότι «οι απόψεις του κατηγορούμενου έγιναν δεκτές από τις ανακριτικές αρχές, υπό την έννοια ότι εκ του αποτελέσματος υιοθετήθηκαν». Τέλος, πρόσθεσε, ότι ο πελάτης του ζήτησε διενέργεια ψυχικής πραγματογνωμοσύνης και να ενταχθεί σε πρόγραμμα ψυχικής θεραπείας και υποστηρικτικής βοήθειας.

Πηγή: protothema
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ