2015-08-20 08:52:00
Φωτογραφία για «ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΙΑ ΝΤΕ ΛΑ ΜΠΕΓΙΑ» *ΒΙΝΤΕΟ*
Aπό τον Ολυμπιακό έλεγαν χθες ότι «κανείς δεν θέλει να φύγει, ούτε φεύγει η μισή ομάδα. Δεν υπάρχουν τα ονόματα που γράφονται ότι θα έρθουν. Οι μεταγραφές έχουν ολοκληρωθεί», αλλά τα δημοσιεύματα δίνουν και παίρνουν.

Σχετικά με τον  Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια της Σοσιεδάδ (έχουμε αναφερθεί από χθες, δείτε το θέμα και βίντεο του παίκτη ΕΔΩ), τα σημερινά Ισπανικά δημοσιεύματα κάνουν νέες αναφορές.

Μάλιστα, κάνουν λόγο για πιθανή σχέση της συγκεκριμένης κίνησης, με πιθανή αποχώρηση του Αρτούρ Μασουακού, αφού οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού θέλουν να είναι έτοιμοι για παν ενδεχόμενο.

Την ίδια στιγμή υπάρχουν και δηλώσεις του μάνατζερ του 30χρονου μπακ της Σοσιεδάδ, Χοσέ Ροντρίγκες: «Υπάρχει ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό. Έχουμε μιλήσει με την ελληνική ομάδα και το έχουμε μεταφέρει στη διοίκηση της Σοσιεδάδ. Κάποιο επίσημο έγγραφο, βέβαια, δεν έχει έρθει».

Σύμφωνα με τη "SportDay" πάντως, οι απαιτήσεις των Βάσκων είναι λογικές αφού η μεταγραφή μπορεί να κλείσει με ένα ποσό κοντά στις 500.000 ευρώ, με τον Ισπανό άσο να παίρνει ετησίως 600-700.000 ευρώ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ