2015-08-21 18:07:31
Φωτογραφία για ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΑΞΙΜΟΥ ΣΕ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ ΚΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ
«Ο κ. Μεϊμαράκης έχει δικαίωμα υπηρετώντας μικροκομματικές σκοπιμότητες να φτάνει μέχρι τη γελοιότητα. Δεν έχει κανένα δικαίωμα να γελοιοποιεί τους θεσμούς» σημειώνει η κυβερνητική εκπρόσωπος,  Όλγα Γεροβασίλη σχετικά με τη συνάντηση του προέδρου της Ν.Δ. με την πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

«Αποτελεί περιφρόνηση για τη Δημοκρατία, το Σύνταγμα και τους θεσμικούς παράγοντες της χώρας, η παρωδία της συνάντησης του με την απελθούσα Πρόεδρο της Βουλής. Η οποία, σε ευθεία αντίθεση με όσα δηλώνει ότι υπερασπίζεται, εμφανίζεται να συμπράττει με τον κ. Μεϊμαράκη στην επίθεση κατά του Πρόεδρου της Δημοκρατίας, κατά του Πρωθυπουργού και κατά της Δημοκρατικής τάξης» καταλήγει. 

«Μαθήματα Δημοκρατίας ας κάνει στο περιβάλλον του» τονίζει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία, απαντώντας στη δήλωση της κυβερνητικής εκπροσώπου, Όλγας Γεροβασίλη. «Η αλαζονεία του παραιτημένου Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα δεν έχει όρια
. Την ώρα που παραιτήθηκε και δραπετεύει για εσωκομματικούς λόγους, αλλά και πριν οι πολίτες πληρώσουν το βαρύ λογαριασμό του τρίτου Μνημονίου που έφερε η κυβέρνησή του, προσπαθεί να κατηγορήσει άλλους για όσα κάνει και όσα χαρακτηρίζουν τον ίδιο» υπογραμμίζει η Νέα Δημοκρατία και προσθέτει: «Μαθήματα Δημοκρατίας ας κάνει στο περιβάλλον του. Γιατί η Νέα Δημοκρατία έχει μακρά και αδιαμφισβήτητη παράδοση στο σεβασμό των θεσμών, αντίθετα με τους ίδιους».

Εν τω μεταξύ, στην πρόταση του προέδρου της Ν.Δ., Ευάγγελου Μεϊμαράκη, να σχηματιστεί κυβέρνηση από την παρούσα Βουλή, με Πρωθυπουργό τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης απάντησε ο Γιάννης Δραγασάκης.

Ο κ. Δραγασάκης σε ανάρτηση του στο Facebook σημειώνει: «Ευχαριστώ τον κ. Μεϊμαράκη για την πρότασή του. Κατανοώ ότι αυτή υπηρετεί κάποιους στόχους τακτικής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Θα ήθελα όμως να τον παρακαλέσω, στο όνομα της αμοιβαίας εκτίμησής μας, να μην με εμπλέκει σε ρόλους και σχέδια που και ο ίδιος πολύ καλά γνωρίζει ότι δεν θα μπορούσα ποτέ να αποδεχτώ».

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ