2015-08-22 12:01:06
Φωτογραφία για Με 21μελή Εθνική ομάδα και υπερπροσπάθεια  της Ομοσπονδίας, στο Παγκόσμιο ταε κβον ντό itf
Με  21 αθλητές και αθλήτριες θα συμμετάσχει η Εθνική μας ομάδα ταε κβον ντό itf στο 19ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ανδρών και Γυναικών, το οποίο θα διεξαχθεί από την Δευτέρα (25/08) έως και τις 30 Αυγούστου 2015, στην Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας.

Πρόκειται για την κορυφαία διοργάνωση του αθλήματος στην οποία θα συμμετάσχουν 87 χώρες με όλους τους μεγάλους αθλητές και παγκόσμιους πρωταθλητές. Η Α.Ο.Τ.Ε. (Αθλητική Ομοσπονδία Ταε Κβον Ντο Ελλάδος) τις τελευταίες μέρες χρειάσθηκε να κάνει υπερπροσπάθεια για να μπορέσει να ταξιδέψουν οι διεθνείς μας στην Βουλγαρία «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που τα καταφέραμε και θα δώσουν οι αθλητές μας το παρών στην κορυφαία διοργάνωση του αθλήματός μας. Κάτι που έγινε με μεγάλη δυσκολία, ξεπερνώντας τα προβλήματα που προέκυψαν από τα capital control που έχουν να κάνουν με τα εμβάσματα εξωτερικού», δήλωσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αναστάσιος Βαλασιάδης.


Η Ελληνική ομάδα θα αποτελείται από 9 αθλητές και 12 αθλήτριες και από την περασμένη Δευτέρα (17/08) κάνουν το τελικό στάδιο της προετοιμασίας τους, στην Θεσσαλονίκη, στο Ξενοδοχείο «Καψής».

Οι 21 αθλητές και αθλήτριες που θα ταξιδέψουν στην Βουλγαρία και οι κατηγορίες στις οποίες θ’ αγωνισθούν, είναι • Άνδρες

Καζαντζίδης Δημήτριος (-57 κ.), Καγιαμπίνης Ευστράτιος (-64 κ.), Ντόβας Παναγιώτης (-71 κ., Τουλ 4 Νταν, Ειδικές Τεχνικές), Μπούρδας Αχιλλέας (-78 κ.), Καλακίδης Χρήστος (-85 κ.), Καραμάλης Ελευθέριος (+85 κ.), Τιμαγένης Δημήτριος (Τουλ 1 Νταν), Μπάντης Αχιλλέας (Τουλ 1 Νταν), Κοκκάλας Παναγιώτης (Τουλ 3 Νταν).

• Γυναίκες

Μπαχτζεβάνογλου Μαρία (-45 κ.), Σερεμέτη Αλεξάνδρα (-51 κ.), Μιχαηλίδου Θεογνωσία (-57 κ.), Λεκατσά Μαρία (-63 κ.), Πασχαλίδου Κυριακή (-69 κ.), Κηπουρού Άννα-Μαρία (-75 κ., Ειδικές Τεχνικές), Πατάκα Σταυρούλα (+75 κ.), Ιωαννίδου Γεωργία (Τουλ 1 Νταν), Παράσχου Ανάστω (Τουλ 1 Νταν), Τσαταλμπασίδου Ελένη (Τουλ 3 Νταν), Στασινοπούλου Βασιλική (Τουλ 4 Νταν), Κότσαλη Αθανασία (Δοκιμές Δύναμης).
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ