2012-05-07 17:04:15
Φωτογραφία για Σκέψεις αναγνώστη για την εκλογική αναμέτρηση
Παρατηρήσαμε άνοδο εθνικιστικών κομμάτων (χρυση αυγή, Καμμένος) μέσω στήριξης του ίντερνετ, δυστυχώς ή ευτυχώς.

Επειδή οι περισσότεροι έχουν ψιλιαστεί τι γίνεται στην τηλεόραση, ψάχνουν να "μοντερνοποιηθούν" στο πως να χειραγωγήσουν την κοινή γνώμη.

Αυτό γίνεται μέσω του ίντερνετ και δεν είναι τυχαίο. Επειδή δεν έχουν κάποιο άλλο μέσο να επηρεάσουν τον κόσμο, το κάνουν μέσω του ίντερνετ. Είναι το ίδιο πράγμα με την τηλεόραση. Σκεφτείτε το τι θα γίνει μετά.

Βλέπουμε πολλές ιστοσελίδες να προωθούν το μίσος προς την δημοκρατία και την ΑΛΟΓΙΣΤΗ τιμωρία προς τους πολιτικούς, σκεφτήκατε όμως πως με την ψήφο σας σε ένα τέτοιο ακραίο στοιχείο που μπορεί να έχει ελαφρύνει προεκλογικά τις απόψεις του για να κερδίσει ψήφους ότι γίνεται χειρότερη η κατάσταση;

Θέλετε πραγματικά τα παιδιά σας να επηρεαστούν από τέτοιους ανθρώπους και να ζούνε μια τριτοκοσμική πνευματικά ζωή;


Πολλοί θα πούνε, μα καλά τι είδαμε από την δημοκρατία όλα αυτά τα χρόνια;

Θα απαντήσω πως αυτή η γενίκευση δεν είναι σωστή. Δεν είναι σωστή γιατί την σημερινή κατάσταση δεν την προκάλεσε η δημοκρατία, αλλά τα κεντροδεξιά ΠΑΣΟΚ-ΝΔ.

Μην αφήσετε λοιπόν τους αναπολείς της ιδεολογίας του Χίτλερ να σηκώσουν κεφάλι.

Κατά την δική μου άποψη αν ξαναγίνουν εκλογές μην ψηφίζετε με τιμωρία, γιατί θα γυρίσει μπούμερανγκ χειρότερη. Δεν μπορούν να αλλάξουν τίποτα αυτοί οι "ορθόδοξοι πατριώτες".

Να ψηφίσετε με λογική και θυμό. Αλλά όχι στείρο θυμό.

Δείτε τις απόψεις όλων των κομμάτων και βγάλτε τα συμπεράσματα σας.

Όχι στον πολιτικό γηπεδισμό της χρυσής αυγής. Όσον αφορά τον κ.Καμμένο όπου ξόδευε τα λεφτά του Ελληνικού λαού για τα ταξιδάκια του με τα ελικόπτερα, σκεφτείτε το καλύτερα και μην υποκύπτετε στον λαϊκισμό του.

Φτάνει πια το χάιδεμα αυτιών και από αριστερά και πρωτίστως από δεξιά. Ώρα υπευθυνότητας και κριτικής έτσι ώστε να δούμε ένα καλύτερο αύριο.

Τέλος θεωρώ απαράδεκτη την αποχή του 40%. Κυρίως από τους νέους. Εάν είμαστε όντως αγανακτισμένοι, ας κάνουμε κάτι γι' αυτό εκτός από το να κάνουμε "μαγουλάκια" και να κρατάμε την ανάσα μας με σταυρωτά χέρια.

18 ετών

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ