2015-08-25 01:07:17
Φωτογραφία για ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΤΑΚΑ ΑΠΟ ΦΟΡΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ!
Με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό μίλησε ο Φρεντερίκ Φορτέ!

Η παλιά δόξα της Λιμόζ, που είχε κατακτήσει την ευρωπαϊκή κορυφή το μακρινό 1993 και νυν πρόεδρος της γαλλικής ομάδας... θυμήθηκε τις προ 22ετίας αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι οι τρεις φορές πρωταθλητές Ευρώπης είναι κάτι... ξεχωριστό για εκείνους.

Ειδικά από την στιγμή κατά την οποία η Λιμόζ θα τεθεί αντιμέτωπη με τους ερυθρόλευκους στην πρώτη φάση των ομίλων της Ευρωλίγκας.

«Το «Μπομπλάν» είναι μία εικόνα, μία ταυτότητα. Υπάρχει μία ιδιαίτερη ατμόσφαιρα όταν μπαίνεις στο γήπεδο και αυτό το λένε οι παίκτες, αλλά και οι θεατές των αντιπάλων. Εδώ έγιναν μεγάλα πράγματα, ενώ εκείνη την εποχή είχαμε αναδειχθεί και πρωταθλητές Ευρώπης. Ενδεχομένως να ήταν η καλύτερη ομάδα στην ιστορία του γαλλικού μπάσκετ. Ποτέ δεν είχαμε μία ομάδα με τόσους καλούς παίκτες», ήταν το αρχικό σχόλιο του Φρεντερίκ Φορτέ, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό:

«Για εμάς τους «λιμουζό», ο Ολυμπιακός είναι κάτι ξεχωριστό. Έχουν γίνει τρομερά παιχνίδια εδώ πέρα. Πραγματικά θα θέλαμε μία αφίσα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ