2015-08-25 17:35:44
Φωτογραφία για ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ: Ίσως δεν γίνουν Εκλογές;
Τις τελευταίες ώρες διαρρέουν πληροφορίες οι οποίες δημοσιεύονται με κάθε επιφύλαξη, πως υπάρχει το ενδεχόμενο να μην πραγματοποιηθούν εκλογές, καθώς με βάση άρθρο του Συντάγματος, αν υπάρξει πρόταση από 50 βουλευτές είναι δυνατόν ο ΠτΔ να διορίσει πρωθυπουργό.

Το σενάριο αυτό ενισχύεται και από το γεγονός πως δεν έχουν υπάρξει δημοσκοπήσεις από τις γνωστές μεγάλες εταιρίες, καθώς και από την κοινή διαπίστωση πως αυτές οι εκλογές αν γίνουν θα σβήσουν από τον πολιτικό χάρτη τουλάχιστον δύο κόμματα.

Αναλυτές υποστηρίζουν πως το κόμμα το οποίο θα λάβει την δεύτερη θέση σε αυτές τις εκλογές θα διαλυθεί, καθώς είναι πάρα πολύ πιθανόν να υπάρξει μεγάλη εσωστρέφεια και στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και στην Νέα Δημοκρατία, και να υπάρξει μια έντονη διαμάχη μεταξύ των παρατάξεων και των πολιτικών ρευμάτων μέσα σε αυτά τα δύο κόμματα.

Αν ληφθή υπόψη πως κόμματα τα οποία όπως προβλέπεται, δεν θα συγκεντρώσουν ικανό ποσοστό για την είσοδό τους στην Βουλή, αλλά έχουν αποτελέσει κυβερνητικούς εταίρους στο πρόσφατο παρελθόν καταλαβαίνουμε πως είναι αρκετοί αυτοί που δεν επιθυμούν καθόλου τις εκλογές.

Όλα αυτά βέβαια είναι  προβλέψεις και αναλύσεις οι οποίες δημοσιεύονται με κάθε επιφύλαξη όπως τονίστηκε και στην αρχή του άρθρου.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ