2015-08-25 22:28:31
Φωτογραφία για ΑΝΟΙΓΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΕΡΝΑΝΙ!
Η Πόρτο ετοιμάζεται να... «χτυπήσει» την πόρτα του Ολυμπιακού για τον Ερνάνι!

Κοντά στην απόκτηση του Μεξικανού μεσοεπιθετικού Χεσούς Κορόνα από την Τβέντε βρίσκεται η Πόρτο και πλέον... ανοίγει η πόρτα της εξόδου για τον Ερνάνι.

Ο 24χρονος Πορτογάλος εξτρέμ δεν υπολογίζεται από τον προπονητή των «δράκων», κάτι που αποδείχθηκε και από το γεγονός ότι δεν ήταν καν στην 18άδα στα πρώτα δύο ματς του πορτογαλικού πρωταθλήματος με Γκιμαράες (3-0) και Μαρίτιμο (1-1), όπως σας έχουμε ενημερώσει.

Ο Ολυμπιακός από τη μεριά του είναι στην αναμονή, παρακολουθεί διακριτικά τη συγκεκριμένη υπόθεση και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά στο Ντραγκάο.

Αν τελειώσει θετικά η ιστορία με τον Κορόνα, τότε δεν αποκλείεται η ίδια η Πόρτο να... χτυπήσει την πόρτα των ερθρόλευκων για τον Ερνάνι.

Από την στιγμή που δεν τον υπολογίζει, θα αναγκαστεί να βγει στην… αγορά για να του βρει ομάδα και λογικά θα απευθυνθεί σε ομάδες που είχαν ασχοληθεί με τον Πορτογάλο εξτρέμ.

Από την πλευρά του ο Ερνάνι είχε πει στον Σίλβα ότι θέλει να πιάσει... Λιμάνι και η υπόθεση κόλησε στο ότι η Πόρτο δεν ήθελε με τίποτα να μπει οψιόν αγοράς και είχε θέσει το ενοίκιο στο 1,5εκ. ευρώ.

Με βάση πάντως τις νεότερες πληροφορίες που έρχονται από την Πορτογαλία, με το που κλείσουν οι «δράκοι» τον Κορόνα είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν εκ νέου συζητήσεις με τον Ολυμπιακό, ώστε ο παίκτης να ντυθεί τελικά στα ερυθρόλευκα!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ