2015-08-28 03:33:06
Φωτογραφία για Μπύρα: Ευεργετική όχι όμως και αθώα
Πίνοντας μία μπύρα, το αλκοόλ της απορροφάται άμεσα από το αίμα και επηρεάζει όχι μόνο τους μύες μας αλλά και το μυαλό μας, σύμφωνα με μελέτη ειδικών του alcoholgifts.co.uk.

Για την ακρίβεια το ανθρώπινο σώμα λαμβάνει το αλκοόλ ως δηλητήριο και αρχίζει να δουλεύει εντατικά για να το διασπάσει και να το αποβάλει. Αυτό κάνει και με την μπύρα και 10 λεπτά μετά την κατανάλωση της προσπαθεί να την αποβάλλει.

Το κακό με τη μπύρα είναι ότι ο κόσμος θεωρεί ότι έχει μικρή περιεκτικότητα σε αλκοόλ. Αυτό, σε συνδυασμό με προηγούμενες μελέτες που θέλουν την μπύρα να βοηθά στην πέψη, να προστατεύει τα οστά ακόμα και να προλαμβάνει το διαβήτη, την έχουν καταστήσει στο μυαλό των καταναλωτών ως ευεργετική και γι' αυτό καταναλώνουν αφειδώς μεγάλες ποσότητες.

Ωστόσο, οι επιστήμονες θεωρούν ότι η κατανάλωσή της δεν είναι εντελώς αθώα. Τονίζουν μάλιστα ότι ο κόσμος που καταναλώνει το συγκεκριμένο ποτό θα πρέπει να γνωρίζει ότι 45 – 90 λεπτά μετά την κατανάλωσή του τα επίπεδα αλκοόλ στο αίμα είναι εξαιρετικά υψηλά. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ