2015-08-28 22:02:42
Φωτογραφία για ΠΛΑΤΙΝΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΓΙΑ... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Στη… θέση τους έβαλε τους επικριτές του Ολυμπιακού και όλους όσους αμφισβητούν τη συμμετοχή του στους ομίλους του Champions League, ο ίδιος ο πρόεδρος της UEFA, Μισέλ Πλατινί!

Ο ισχυρός άνδρας της Ευρωπαϊκή Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, λίγο μετά την ολοκλήρωση της κλήρωσης της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, έκανε δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου.

Ο Πλατινί, ρωτήθηκε και για τον… ντόρο που δημιουργήθηκε με τη συμμετοχή των ερυθρόλευκων στο Champions League και η απάντησή του ήταν... αφοπλιστική!

Μάλιστα υπογράμμισε ότι η UEFA είναι πάντα διαφανής και ειλικρινής στις αποφάσεις της και το γεγονός ότι την κατηγορούν για ευνοιοκρατία, δεν… στέκει!

«Υπάρχουν 400 μέλη του προσωπικού της UEFA και όλοι υποστηρίζουν μια ποδοσφαιρική ομάδα. Υποστηρίζω Γιουβέντους και θα μπορούσατε να μου κάνετε την ίδια ερώτηση, όταν ξέσπασε το σκάνδαλο και τιμωρήθηκε η Γιουβέντους. Οι άνθρωποι θα μπορούσαν να μας κατηγορήσουν για ευνοιοκρατία, αλλά είμαστε πάντα διαφανείς και ειλικρινείς. Αν, εν προκειμένω, εμπλεκόταν η Γιουβέντους ο κόσμος θα έλεγε πως μεροληπτώ», ήταν τα λόγια ο Μισέλ Πλατινί όσο αναφορά το θέμα της συμμετοχής του Ολυμπιακού στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση!


Ωστόσο, για το συγκεκριμένο θέμα, δεν ρωτήθηκε μόνο ο πρόεδρος της UEFA, αλλά και ο γενικός γραμματέας, Τζιάνι Ινφαντίνο ο οποίος από την πλευρά του δήλωσε: «Η απόφαση είχε ληφθεί με βάση τα τρέχοντα διαθέσιμα στοιχεία και έχει υποστηριχθεί από το Διαιτητικό Δικαστήριο Αθλητισμού. Αν υπάρχει μια οργάνωση του ποδοσφαίρου που είναι ο ηγέτης στον τομέα της καταπολέμησης των στημένων αγώνων είναι η UEFA».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ