2015-08-29 20:30:08
Φωτογραφία για Απίστευτη βαρβαρότητα: Κόβουν κέρατα ελαφιών για να πιουν το αίμα
Οι ειδικοί λένε ότι ο πόνος είναι σαν να ακρωτηριάζεις άνθρωπο χωρίς αναισθησία Στην Ευρώπη, στην Αμερική και στην Ασία, υπάρχει μια αναπτυσσόμενη αγορά για θεραπείες που εμπεριέχουν… αίμα από τα ελάφια της Σιβηρίας, στα βουνά Αλτάι. Τέτοιες θεραπείες είναι γνωστές εδώ και αιώνες στη Ρωσία και ιδιαίτερα στις χώρες της Ασίας, όπως στη Κίνα και τη Κορέα, όπου το μπάνιο σε αίμα από τα κέρατα των ελαφιών είναι αρκετά δημοφιλή, όπως και η κατανάλωση του αίματος!

Για τις σύγχρονες γυναίκες, οι θεραπείες τέτοιους είδους προσφέρουν μυριάδες οφέλη, από αντιγήρανση, στη μείωση του στρες και στη βελτίωση της χροιάς του δέρματος. Για τους άνδρες, το αίμα από τα «κέρατα από χρυσό» – όπως περιγράφονται στη ρωσική λογοτεχνία – υπόσχονταιαύξηση της λίμπιντο και της σεξουαλικής απόδοσης. Όπως γράφουν οι siberiantimes, φιλοζωικές οργανώσεις, αμφισβητούν τις μεθόδους που χρησιμοποιούνται για τη λήψη του αίματος, εν μέσω ισχυρισμών ότι οι «βάρβαρες» διαδικασίες που προκαλούν έντονο πόνο στο ελάφι, είναι ισοδύναμες με τον ακρωτηριασμό των άκρων σε έναν άνθρωπο.


Οι φωτογραφίες που ακολουθούν, είναι από την φάρμα Novotalitskoye, περίπου 640 χιλιόμετρα νότια του Νοβοσιμπίρσκ, όπου τουλάχιστον 4.000 Μαράλ ελάφια, εκτρέφονται ειδικά για να εξυπηρετήσουν τον παραπάνω σκοπό. Ετησίως περίπου 3.000 ειδικά διατηρημένα κέρατα ελαφιών – κοστίζουν 300 δολάριο ανά χιλιόγραμμο – εξάγονται, κυρίως στη Νότια Κορέα.

Τα κέρατα στραγγίζονται από το αίμα και στη συνέχεια καταψύχονται ή αποξηραίνονται ενώ τα περίπουτρία λίτρα αίματος από ένα ζευγάρι κέρατα, θα χρησιμοποιηθούν για λουτρά.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ