2015-08-29 22:24:08
Φωτογραφία για Δήλωση αποχώρησης Κ. Πανταζώνα από τον ΣΥΡΙΖΑ
Ενα ταξίδι που ξκινήσαμε με τον ΣΥΡΙΖΑ όλοι όσοι ελπίζαμε και παλεύαμε για Δημοκρατία και Αξιοπρέπεια, για μια ζωή με ελπίδες και όνειρα, έφτασε στο τέλος του.

Η βίαιη μετάλλαξη αυτού του φορέα -μέχρι πριν λίγο καιρό- των ιδεών της ριζοσπαστικής Αριστεράς, δεν μας επιτρέπει να συνεχίσουμε τον αγώνα μας μέσα από το μεταλλαγμένο του πρόσωπο.

Ο λαός μας και η πατρίδα μας δεν μπορούν ούτε άλλα Μνημόνια (και μάλιστα σκληρότερα) να δεχτούν, ούτε άλλες καταστροφικές πολιτικές λιτότητας και εξαθλίωσης ν' αντέξουν.

Οι ελπίδες που στήριξε πάνω στον ΣΥΡΙΖΑ ο χτυπημένος από τα μνημόνια και τη λογική του "δεν υπάρχει άλλος δρόμος" ελληνικός λαός, προδόθηκαν από τον ίδιο τον πρόεδρο και μια μικρή ομάδα γύρω απ' αυτόν.

Στον κάλαθο των αχρήστων πετάχτηκαν τόσο η λαϊκή εντολή της 25ης Γενάρη για σταμάτημα της λιτότητας, όσο και το μεγαλειώδες ΟΧΙ του Λαού μας της 5ης Ιούλη ενάντια στα μνημόνια.


Η συγκυβέρνηση αθέτησε μέσα σε έξι μόλις μήνες όλες τις προεκλογικές της δεσμεύσεις και η ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ παραβίασε όλες τις αποφάσεις των συλλογικών οργάνων του κόμματος, του Συνεδρίου και της Κεντρικής Επιτροπής.

Μακρινό και απατηλό όνειρο φαντάζει το "Πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης" με το οποίο ο ελληνικός Λαός θα έβρισκε μια μικρή, έστω, ανακούφιση στα βάσανα που τον ταλαιπωρούν και μια μικρή θεραπεία στα προβλήματά του.

Αντί για όλα αυτά, έχουμε συνέχιση των μνημονίων και των πολιτικών της εξαθλίωσης, με το λαό μάλιστα περισσότερο απογοητευμένο κι εξουθενωμένο.

Δεν επιτρέπεται όμως, ούτε έχουμε το δικαίωμα, να καθήσουμε και να κλαίμε πάνω απ' τα ερείπια που δημιούργησαν όσοι εξαπάτησαν το Λαό.

Την αποχώρηση τόσο τη δική μου όσο και άλλων συντρόφων μου από τον νεομνημονιακό ΣΥΡΙΖΑ, την ακολουθεί η ένταξή μας στο μετωπικό σχήμα της ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.

Ο αγώνας μας για Αξιοπρέπεια και Δημοκρατία, για ζωή με ελπίδες και όνειρα, για να πάψει η Ελλάδα να είναι αποικία χρέους της Ευρωζώνης και ο έλληνας Πρωθυπουργός κατώτερος του γερμανού υπουργού οικονομικών, ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.

Για να βρει πολιτική έκφραση το ΟΧΙ της 5ης Ιούλη και να μην παραδοθεί ο Λαός στη μοιρολατρία και την ηττοπάθεια.

Για να ξαναγυρίσει η ΕΛΠΙΔΑ που τόσο άδοξα προδόθηκε από τους αποστάτες  της λαϊκής εντολής.

Ο δρόμος που πρέπει να βαδίσουμε όλοι όσοι επιμένουμε να αντιστεκόμαστε στη λογική της μνημονιακής υποταγής και εξαθλίωσης είναι δύσκολος και ανηφορικός.

Είναι όμως και ο μόνος που μας απομένει να βαδίσουμε.

Θα νικήσουμε!!

Πανταζώνας Κώστας

Πρώην μέλος γραμματείας

Συριζα Αλμυρού
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ