2015-08-30 02:05:29
Φωτογραφία για ΣΕΜΠΑ : ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ!
Το έναυσμα για την κατάκτηση του φετινού τίτλου έδωσε Σεμπά.

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, αφού αρχικά εκδήλωσε την επιθυμία του να προσαρμοστεί το συντομότερο δυνατόν στο πνεύμα της νέας του ομάδας, δεν δίστασε να εκφράσει τη θέλησή του για τίτλους και διακρίσεις με τον Θρύλο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Σεμπά:

Για τον αγώνα: «Η αλήθεια είναι πως ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι παρότι στο πρώτο ημίχρονο ξεκινήσαμε με πολύ καλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε, φτάσαμε στο τέλος για να μπορέσουμε να κερδίσουμε».

Για την προσαρμογή του: «Νιώθω άνετα γιατί γνωρίζω καλά τους προπονητές, όλο το τεχνικό τιμ. Πιστεύω όσο πιο γρήγορα γίνεται θα προσαρμοστώ. Έχω αρχίσει σιγά σιγά να μπαίνω και στα παιχνίδια και προσπαθώ να το κάνω όσο πιο γρήγορα γίνεται».

Για την θέση που μπορεί να αποδώσει καλύτερα: «Όπου επιλέξει ο προπονητής μου, εγώ θα προσπαθώ να προσαρμοστώ. Ο προπονητής ξέρει που με χρειάζεται η ομάδα και εγώ προσπαθώ να αποδώσω όσο καλύτερα γίνεται».

Για τις φιλοδοξίες του με τη νέα του ομάδα: «Όταν έμαθα πως υπήρχε πρόταση για να έρθω στον Ολυμπιακό ένιωσα πολύ ευτυχισμένος γιατί ήρθα σε έναν πολύ μεγάλο σύλλογο και θέλω να είμαι πρωταθλητής».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ