2015-08-30 22:05:06
Φωτογραφία για Μετανάστες από Σάμο και Μυτιλήνη φτάνουν στον Πειραιά τα ξημερώματα της Δευτέρας
Στο λιμάνι του Πειραιά αναμένεται να καταπλεύσει αύριο, στις 6 το πρωί, το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος», μεταφέροντας μετανάστες από τη Σάμο και τη Μυτιλήνη.

Το πλοίο αφού αποβίβασε χθες στο λιμάνι του Πειραιά 2.488 μετανάστες, αναχώρησε στις 10 το βράδυ για τη Σάμο, όπου έφθασε σήμερα στις 10 το πρωί.

Από τη λιμάνι της Σάμου αναμένεται να αναχωρήσει στις 2 το μεσημέρι με προορισμό τη Μυτιλήνη και αφού παραλάβει μετανάστες θα συνεχίσει το ταξίδι του για τον Πειραιά.

Στο μεταξύ, στη μία το μεσημέρι, αναχώρησε από τη Μυτιλήνη το καταμαράν «ΤΕRA JET» με σημαία Κύπρου, μεταφέροντας στο λιμάνι του Πειραιά 1.745 μετανάστες.

Το ταχύπλοο είχε αναχωρήσει στις 12 το μεσημέρι από το λιμάνι της Μυτιλήνης, αλλά αναγκάστηκε να επιστρέψει καθώς δύο παιδάκια μεταναστών παρουσίασαν πρόβλημα υγείας και έπρεπε να μεταφερθούν στο νοσοκομείο.

Το ταχύπλοο αφού αποβίβασε τα παιδιά που παρέλαβε ασθενοφόρο, κατέπλευσε κανονικά και αναμένεται να φθάσει στο λιμάνι του Πειραιά σήμερα περίπου στις 10 το βράδυ.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ