2015-08-31 18:09:03
Φωτογραφία για Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ από 25 βουλευτές της ΝΔ για την υπόθεση Μητρόπουλου
«Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ όχι μόνο δε θωράκισε τη Δημοκρατία και τους πολιτικούς θεσμούς, αλλά συνεχίζει να πληγώνει ανεπανόρθωτα το περί δικαίου αίσθημα, την αξιοπιστία της Δικαιοσύνης και τους θεσμούς, για κομματικές διευθετήσεις», αναφέρουν σε ανακοίνωση τους 25 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας με αφορμή τις καταγγελίες Μητρόπουλου.

Σημειώνουν επίσης ότι « τα φαινόμενα διαφθοράς στο ΣΥΡΙΖΑ, διαδέχονται το ένα το άλλο καταρρίπτοντας το «ηθικό άλλοθι» της Αριστεράς».

Στην ανακοίνωση τους οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας αναφέρονται στις καταγγελίες του Αλέξη Μητρόπουλου ότι ο Χρήστος Σπίρτζης πήρε την πρωτοβουλία να δώσει εντολή στον εισαγγελέα να πάει ο φάκελος αίτησης άρσης ασυλίας του στη Βουλή για υπόθεση φοροδιαφυγής στην οποία εμπλέκεται, με σκοπό την αλλαγή στην κατάταξη των υποψηφίων στην λίστα της συγκεκριμένης περιφέρειας.

Τονίζουν ότι δυστυχώς τα εσωτερικά προβλήματα του ΣΥΡΙΖΑ, δημιουργούν σοβαρές επιπτώσεις στη χώρα και υποβαθμίζουν το κύρος και την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ