2015-09-02 11:28:29
Φωτογραφία για Πάτρα: Πάνω από 50 συμπολίτες στη διάθεση του ΣΥΡΙΖΑ για το ψηφοδέλτιο Αχαΐας
Σε μια προσπάθεια να περάσει προς την κοινωνία μήνυμα συστράτευσης η Νομαρχιακή Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ στέλνει στα κεντρικά του κόμματος στην Κουμουνδούρου τα ονόματα δεκάδων συμπολιτών οι οποίοι δηλώνουν τη διαθεσιμότητά τους να δώσουν τη μάχη των κρίσιμων εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου μέσα από το ψηφοδέλτιο της Αχαΐας.

Πληροφορίες του thebest αναφέρουν ότι στο ανοικτό κάλεσμα της Νομαρχιακής ανταποκρίθηκαν θετικά περίπου 55 στελέχη του Οργάνου, μέλη του κόμματος, εκπρόσωποι επαγγελματικών ομάδων και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας.

Τα τηλέφωνα πήραν «φωτιά» το απόγευμα της Τρίτης και πληροφορίες αναφέρουν ότι (από όσους έχουν απομείνει στον ΣΥΡΙΖΑ) το ενδιαφέρον για συμμετοχή στη λίστα ήταν ζωηρό, ενώ ομόφωνα έθεσαν εαυτούς στη διάθεση του Αλέξη Τσίπρα και τα 25 μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής.

Έτσι λοιπόν τα ονόματα που συγκεντρώθηκαν αποστέλλονται στα κεντρικά του ΣΥΡΙΖΑ, όπου η Εκλογική Επιτροπή θα πάρει και τις τελικές αποφάσεις της μέχρι το Σαββατοκύριακο.


Ανάμεσα στα ονόματα που ακούγονται για το ψηφοδέλτιο είναι και ο πρώην Διεθυντής της εφημερίδας "Αυγή" Δημήτρης Αλεξόπουλος.

Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι από τους τρεις πρώην βουλευτές Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ μόνο η Σία Αναγνωστοπούλου θα είναι εκ νέου υποψήφια και μάλιστα επικεφαλής του ψηφοδελτίου.

Από την πλευρά της η Μαρία Κανελλοπούλου αποφάσισε να μην κατέβει στις εκλογές, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο Βασίλης Χατζηλάμπρου (μέλος της ΚΟΕ) που δεν ψήφισε το Μνημόνιο σκέπτεται σοβαρά την κάθοδό τους στις εκλογές, με το κόμμα Λαφαζάνη.

Τέλος με δήλωσή του και ο Ηλίας Γρηγόρης εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν απόψε στην απόφαση να μην είναι υποψήφιος βουλευτής.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ