2015-09-02 16:13:34
Φωτογραφία για ΔΩΡΕΑ λεωφορείου από το ΚΤΕΛ της ΚΩ στην 80 ΕΑΝΕΘ
Σε μία λιτή τελετή στο στρατόπεδο "Ταξιαρχών" στην 80 ΕΑΝΕΘ στην Καρδάμαινα πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί η δωρεά λεωφορείου από την ΚΤΕΛ ΑΕ στην 80 ΑΔΤΕ (εικοσαετίας το οποίο αποσύρθηκε από το στόλο της επιχείρησης).

Αρχικά τελέστηκε Αγιασμός από τον π. Δημήτριο ο οποίος ευχήθηκε να είναι καλοτάξιδο το λεωφορείο για τις ανάγκες των στρατευμένων μας, όπως επίσης να ακολουθήσουν κι άλλοι το παράδειγμα των δωρητών.

Ακολούθησε το ευχαριστήριο εκ μέρους της 80 ΑΔΤΕ και του Ταξιάρχου κ. Ευγένιου (ο οποίος απουσίαζε εκτάκτως λόγω ανειλημμένης υποχρέωσης) από τον Διοικητή της μονάδας, Επίλαρχο, Αριστείδη Καβαρλίγκο.

Εκ μέρους της ΚΤΕΛ ΑΕ τα κλειδιά και τις πινακίδες του λεωφορείου παρέδωσε συγκινημένος (μιας και ήταν το λεωφορείο που οδηγούσε ο αδερφός του) ο Πρόεδρος της επιχείρησης Σωτήρης Μαραγκός (συνοδευόταν από τον Αντιπρόεδρο κ. Πανόπουλο) τονίζοντας ότι η συμβολική αυτή κίνηση έρχεται ως αναγνώριση του έργου της Ταξιαρχίας και ανταπόδωση στην επί χρόνια στήριξη του ΚΤΕΛ από τους στρετευμένους μας.


(Μάλιστα ο κ. Μαραγκός ακούγοντας σχετική συζήτηση που είχε ο Διοικητής της Μονάδας για την ανάγκη βαψίματος ενός ακόμη οχήματος της μονάδας συνεννοήθηκε αμέσως με το συνεργείο του κ. Μαντούκου που ήταν επίσης παρών στην τελετή, να στείλουν στον ίδιο το τιμολόγιο των 1.000 ευρώ που θα κοστίσει για να το αποπληρώσει...)

Δείτε περισσότερες φωτό και βίντεο ΕΔΩ

ΠΗΓΗ: http://aegeanews.gr/default.asp?id=27&lg_id=1&Records=Details&_id=415477
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ