2015-09-02 18:54:36
Φωτογραφία για Έρχεται το νέο κινητό Nextbit  με απεριόριστη μνήμη
Κορυφαίοι προγραμματιστές που εργάστηκαν στο παρελθόν στις μεγαλύτερες εταιρίες τεχνολογίας όπως η Google και η HTC δημιούργησαν ένα νέο κινητό που δεν θα τελειώνει ποτέ ο χώρος αποθήκευσης. Το κινητό εκμεταλλεύεται το "σύννεφο" όπου αποθηκεύει εκεί όλα του τα αρχεία όπως εφαρμογές έγγραφα φωτογραφίες και άλλα.

Ο χρήστης έχει επιλογή αποθήκευσης στην συσκευή στα 32GB και από εκεί και πέρα οποιοδήποτε αρχείο η εφαρμογή δεν χρησιμοποιείτε συχνά ανεβαίνει αυτόματα στο σύννεφο και το εικονίδιο γίνετε γκρι όπου αν το επιλέξει ο χρήστης θα κατέβει στην συσκευή.

Το κινητό περιλαμβάνει μια κάμερα 13MP και μια 5MP μπροστά 3GB μνήμη RAM επεξεργαστή Snapdragon 808 6 core, υποστήριξη NFC, Bluetooth 4.0 LE, Wi-Fi (802.11 a / b / g / n / ac), LTE και υποδοχή USB-C.

Για να ξεκινήσει η παραγωγή χρειαζόταν να συγκεντρωθεί το πόσο των 500.000 δολαρίων κάτι που το κατάφερε μέσα σε μια μέρα και οι πρώτοι που βοήθησαν στην προσπάθεια θα το προμηθευτούν στα 299 δολάρια και θα ξεκινήσει κανονικά την διάθεση για όλους τον Ιανουάριο στην τιμή των 399 δολαρίων.

Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στην σελίδα εδώ.
argonaytis-iphone
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ