2015-09-02 18:51:28
Φωτογραφία για Συνάντηση Δημόπουλου με τους 7 επικεφαλής των ΥΠΕ
Συνάντηση με τις διοικήσεις των επτά Υγειονομικών Περιφερειών (ΥΠΕ) πραγματοποίησε το απόγευμα της Τετάρτης ο υπουργός Υγείας, Θάνος Δημόπουλος.

Ο Υπουργός ενημέρωσε τους διοικητές για τη συνάντηση που είχε τη Δευτέρα με τον υπουργό Οικονομικών, Γιώργο Χουλιαράκη, προκειμένου να βρεθεί λύση για το θέμα των ληξιπρόθεσμων οφειλών των νοσοκομείων καθώς και για τη δυνατότητα να αυξηθούν τα όρια των προϋπολογισμών των νοσηλευτικών ιδρυμάτων έτσι ώστε να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις τρέχουσες υποχρεώσεις τους.

Επιπλέον, ο κ. Δημόπουλος αναφέρθηκε στην ενέργεια του Υπουργείου Υγείας να υποβάλλει αίτημα στο Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) με το οποίο ζητά να συνεχιστούν οι διαδικασίες τοποθέτησης επικουρικών, ειδικευόμενων και αγροτικών ιατρών στα Νοσοκομεία και στα Κέντρα Υγείας της χώρας.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου το οποίο- όπως ενημέρωσε ο διοικητής της 4ης ΥΠΕ, Στρατής Πλωμαρίτης- αντιμετωπίζει προβλήματα, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν τίθεται σε κίνδυνο η λειτουργία του.

Πηγή:  http://www.onmed.gr/ygeia-politiki/item/333995-synantisi-dimopoulou-me-tous-7-epikefalis-ton-ype#ixzz3kb4ALWz3
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ