2015-09-02 20:00:39
Φωτογραφία για Άφαντη λέγεται ότι είναι από τον Απρίλιο η μητέρα του σταρ Τομ Κρουζ
Μετά την είδηση που έφερε στο φως -και διαψεύστηκε- το Αμερικανικό περιοδικό Star ότι αγνοείται ο γιος του Χολυγουντιανού σταρ Τομ Χανκς, άλλος ένας συγγενής χολιγουντιανού αστεριού φαίνεται ότι... έχει καιρό να δώσει σημεία ζωής.

Ο λόγος για την μητέρα του 53χρονου ηθοποιού Τομ Κρουζ.

Η 78χρονη μητέρα Μαίρη Λι Σάουθ, αγνοείται, σύμφωνα με το περιοδικό Harper's Bazaar, καθώς έχει να δώσει σημεία ζωής από τον περασμένο Απρίλιο, όταν παρακολούθησε μαζί με τον γιο της στο κέντρο Σαηεντολογίας στο Λος Άντζελες την πρωινή λειτουργία για το Πάσχα, όπως αναφέρει ανάρτηση του σάιτ της εφημερίδας Έθνος.

Οι φήμες θέλουν την 78χρονη γυναίκα είτε να έχει φύγει από τη ζωή ή να έχει εξαφανιστεί.

Η Μαίρη Λι, μέχρι τον περασμένο Νοέμβριο ζούσε με τον Tομ Κρουζ στην έπαυλή του στο Μπέβερλι Χιλς οπότε και μετακόμισε στο Belmont Village, που φιλοξενεί ηλικιωμένα άτομα, και βρίσκεται πολύ κοντά στο κέντρο της Σαηεντολογίας.

Σύμφωνα με το National Enquirer, το διαμέρισμά της στο Μπέλμποντ έχει αδειάσει (κάτι το οποίο δεν επιβεβαιώνεται) και οι γείτονές της ανησυχούν ότι έχει πεθάνει.

Πηγές που έχουν αναφέρει την ιστορία της εξαφάνισης, επισημαίνουν ότι μπορεί τα μέλη της Εκκλησίας της Σαηεντολογίας να γνωρίζουν τι ακριβώς έχει συμβεί.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ